24 Ekim 2021 - Pazar

KAZIM ÖZGAN'DAN YANIT VAR

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
244 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Dün yayınlanan köşe yazımda Kozan’ın merkezi yerleri olarak bilinen iki önemli bölgesindeki yollardan bahsederek delik deşik olan bu yolların acilen asfaltlanması gerektiğine işaret ettim.

Yazımın içeriğinde bu yolların Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu bildiğim için ‘Burasının sorumluluğu Büyükşehir, küçük şehir diye ayırt edilmeksizin acilen yapılmalı. Sayın Zeydan Karalar ile Sayın Kazım Özgan’ınikisinden birisi el atmalı’ ifadeleri kullandım.

Büyükşehir’in sorumluluğunda olan bölgeyi Büyükşehir yapmadığında ilçe belediyesi yapsa, asfaltlasa elini mi tutarlar? Yapma mı derler?

Herkes takdir eder. Hiç de sormazlar yolu kimin yaptığını…                                                                                     

Yaparsın yolu, asarsın levhanı. Herkes seni takdir eder.

Büyükşehir neden böyle sorumsuz davranır? Neden görevini yapmaz?

Orası da Büyükşehir Belediyesi’nin ayıbı…

Şimdi en az 10 tane size haklı sebep çıkarmaya çalışırlar. Araçlarımız belirli bir plan dahilinde asfalt yapıyorlar, yoğunluk var, asfalt şöyle, böyle oldu… Eşek kaçtı, palan düştü misali…

Şehir merkezindeki bu rezaleti dile getirince bize karşı yorum getirmenin de çok kolay olacağını biliyoruz. Bunda bir sıkıntı yok. Yorumu da göğüsleriz.

Çünkü o yolu kullanan bir kişiyiz.

Sayın Kazım Özgan bu yol meselesini kaleme aldıktan sonra beni aradı. Kendisi bu yolun Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu belirtti. Haklı…

Biz itiraz etmedik ki burasının Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğuna.

Onların bu yolu yapması gerektiğini ifade etti. Bunda da haklı…

Ama yapmıyorlar…

Ben de kendisine bunu ifade ettim. Kozan Belediyesi bu işe el atar mı?

Bilemem artık. Bekleyip göreceğiz.

Bir çift kelam da Sayın Zeydan Karalar Beye etmek istiyorum.

“Allah aşkına Sayın Başkan Karalar, şehir merkezindeki bu hali görmeyen yetkililerinizi çağırıp bir sordunuz mu? Bu yol yol neden bu kadar uzadı? Sorusunu yönelttiniz mi?”

Sizin adınıza çıkıyor bütün olumsuz fatura bilesiniz…

Alt birimlerinizde görev yapan müdürlerinize, amirlerinize değil…

Benden hatırlatması…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları