01 Mayıs 2023 - Pazartesi

BAK BU OLMADI SAYIN GÖKDEMİR!

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
118 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Seçimler yaklaşınca rüzgar gülü gibi siyasetçiler savruldukça savruluyor. Bunlardan bir tanesi de Tufanbeyli Belediye Meclis Üyesi olan Fuat Gökdemir.

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, CHP’den istifa edip AK Parti’ye katılan Meclis Üyesi Fuat Gökdemir’in yakasına parti rozetini takarak ‘partimize hoş geldin’ dedi ve bunu da sosyal medya hesabından kamuoyuna duyurdu.

Gökdemir’in CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katılması kendisinin kişisel bir tercihidir. Kendi adıma diyecek sözüm yok. Lakin Fuat Gökdemir’e bir konu var ki bunu hatırlatarak söyleyecek sözüm olacak.

Gelelim bu söyleyecek olduğum sözlere;

Tufanbeyli’nin Belediye Başkanı Remzi Ergü AK Partili olup bugün AK Parti’ye katılan Fuat Gökdemir ile aynı mecliste birlikte görev yapmaktadırlar. Tarihler 5 Aralık 2019’u gösterdiğinde Tufanbeyli Belediyesi’nin Meclis Üyeleri olan Bekir Özdemir, Ö. Galip Dönmez, Hasan Demirer, Fuat Gökdemir ve Celalettin Öztürk, Başkan Remzi Ergü hakkında suç duyurusunda bulundular.

Suç duyurusunun konusu Belediye Başkanı Remzi Ergü’nün ilçedeki bazı etkinlikler için açığı ihaleler ile doğrudan temin yöntemi ile verilen işler dâhil birçok konuda şeffaflık yapmadan belediye ihale görevlisinin annesi ile oğluna ait şirketlere usulsüz olarak devredildiği, belediye memurlarına da zoraki olarak evrakları imzalatmaya mecbur bıraktığıydı.

Tufanbeyli Cumhuriyet Başsavcılığı o tarihte 2019/475 dosya no ile soruşturma açmıştı.

 O gün CHP’li olarak Remzi Ergü’yü şikâyet eden Fuat Gökdemir, bugün AK Parti’ye katılıp Remzi Ergü ile aynı kulvarda siyaset yapacak.

Şikâyetin konusu neydi?

İrtikâp, rüşvet, zimmet, ihaleye fesat karıştırmak, edinimin iflasına fesat karıştırmak…

Sayın Ergü bu soruşturmadan aklandı mı? Aklanmadı mı? Onu bilmiyorum.

Lakin bildiğim bir şey var ise o gün elinde dosya ile adliye koridorlarında şikayetçi olduğun belediye başkanı ile aynı partide aynı konuları içeren gündem maddelerine oy kullanarak birlikte nasıl siyaset yapacaksın Sayın Gökdemir?

Bu soruyu sorma hakkım var diye düşünüyorum.

Senin de bu soruya yanıt verme hakkın var?

Yanıtını da merak ediyorum doğrusu. Gelene gelme denmez. AK Parti bunu yaptı bence. Gidene ne demeli?

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut’un da bu konuyla ilgili mecliste yaptığı çalışmalar vardı. Şimdi Sayın Barut ve CHP İl Başkanına da bir soru yönelteyim buradan.

Bu parti değiştirmeyi nasıl karşıladınız?

İnanın bunu merak ediyorum.

Sizi bilmem ama ben bu tür olayları kabullenemiyorum ve aklım almıyor. Dün kötü olan bugün nasıl iyi oluyor?

Cevaplar gelirse konunun muhataplarından onu da buradan dile getireceğim.

 

Beğendim

 

Alkış

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları