23 Nisan 2023 - Pazar

'BAYRAM TADINDA' BAYRAMINIZ OLSUN

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
138 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Ramazan ayını geride bırakıp şükürler olsun ki bayrama kavuştuk. Bugün Ramazan Bayramı’nı idrak edeceğiz. Öncelikle tüm okuyucularımızın Ramazan Bayramlarını en kalbi duygularımla kutlamak istiyorum.

Bu Ramazan Bayramı milletvekilliği genel seçimlerine rastladı. 3 hafta sonrasında sandığa giderek bizleri temsil edecek olan milletvekillerini ve Cumhurbaşkanını seçeceğiz.

Bayramlar insanların küskünlüklerini bir tarafa bırakıp kucaklaştığı ortamları hazırlar. Ahrete intikal eden yakınlarımıza hayır dualarını gönderdiğimiz mezarlık ziyaretlerinde ‘Bu dünyada her şey yalan’ diyerek içinizden geçirip ahretliğinizi kazanmak adına gayret içine girersiniz.

Büyükleri unutmayarak onların sevgisine mazhar olursunuz. Böylesine güzel günlerde bayram tadında bayram geçirmek istemek de her yurttaşın beklentisidir.

Biliyorum ki bu bayramda her evde siyaset konuşulacak. Herkes görüşlerini dile getirip birbirlerine neden kime oy vermek istediğinin gerekçelerini anlatacak.

Dolayısıyla bayram sonrasında yapılacak olan anketleri ben değerli buluyorum. Bayram için bir araya gelen akrabaların genel temayüllerinden ortaya çıkacak sonuçları kıymetli buluyorum. Kafalardaki soruların biraz daha yanıt bulup düşüncelerin netleşeceğini ümit ediyorum.

Partilerin listelerine kadar girilip kimin oyu hak edip etmediği tartışılacak. Şu milletvekili Adana’ya ne yaptı? Sorusuna yanıt aranacak. Parti değiştirenlere bakış açısı ortaya konulacak. Listeye alınmayan milletvekillerinin neden listeye alınmadıklarına herkes kendince bir yorum getirecek.

Böylesine siyaset dolu bir bayramı idrak edeceğiz.

Bulunduğunuz mahallenin, ilçenin, ilin sahipsiz olup olmadığını, sahipsiz ise bunu nasıl aşmak gerektiğine karar verecek olan yani patron olan sizsiniz. Dolayısıyla biraz daha temkinli olup oyunuzu araya vermeyin.

Akıntıya kapılmayın. İnce eleyip sık dokuyun. Hak ettiğine inandığınız kişi veya partiye oyunuzu verin. Sonra pişman olmayın.

Yoksa pişman olduğunuz kişiden ‘Pişman isen oyunu bir daha verme’ yanıtını alırsınız!

Söylemedi demeyin…

İyi bayramlar olsun.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları