03 Kasım 2023 - Cuma

MERAL HANIMI İKNA EDEBİLİRLER Mİ?

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
167 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

İYİ Parti, kendi ayakları üzerinde durarak Millet İttifakı’ndan ayrılacaklarını kamuoyu ile paylaşmasından sonra yerelde çıkarmayı düşündükleri adayları belirlemek amacıyla hummalı bir çalışma içine girdi.

Adaylık yarışına katılmak isteyen siyasetçiler, İYİ Parti Genel Merkezi’ni aşındırmaya başladılar. Bazı adaylık yarışına girme arzusunda olanlar da araya ‘hatırlı’ kişiler koyarak Genel Başkan Meral Akşener’i ikna etmeye çalışıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında İYİ Parti’nin adayı olmak için yola çıkan bir isimden bugün siz kıymetli okuyucularımı bilgilendirmek istiyorum.

Aytaç Durak’ın uzun yıllar dizinin dibinde yer alan sonrasında Aytaç Durak gömleğini birilerinin aklına uyarak çıkaran Zihni Aldırmaz, İYİ Parti’nin adayı olmak için büyük bir gayret sarf etmeye başlamış.

Meclis üyelerinin oyları ile belediye başkanlığına vekalet etme yetkisi alan Zihni Aldırmaz’ın İYİ Parti’den aday olmak istemesi onun en doğal hakkıdır.

Genel merkezin ve Meral Akşener’in onu kabul etmesi gerçekleşir mi bilinmez ama arada aracılık yapan isimlerin sözüne bakarak adaylık yarışında Adanalıların önüne Zihni Aldırmaz’ı getirip dayatır ise İYİ Parti, hem kendilerine hem de Adana’da politika yapan ve beklentileri olan siyasetçilere, Adanalılara yazık eder.

Bu da benim kanaatim…

Katılan olur ya da olmaz orası aynı bir konu. Lakin Zihni Aldırmaz ile İYİ Parti yola çıkarsa mevcut Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ekmeğine yağ sürerler…

Belki de İYİ Parti’nin Sayın Karalar’ın ekmeğine yağ sürmek gibi bir derdi vardır!

Zihni Aldırmaz ve onun yönettiği belediyeyi çok yakından tanıyan bir isim olarak Sayın Aldırmaz’ın İYİ Parti’den aday yapılma gibi bir yanlışlığın içine girilirse gelinecek noktayı ileriki günlerde okuyucularımızla yine paylaşırız.

Meral Akşener’in Adana konusundaki ‘onları kendi haline bırakın’ şeklinde yorumlanacak olan bir tutumunun sonucu Aldırmaz gibi bir isim vitrine konulursa ilk önce Akşener kendisine kötülük yapmış olur.

Bu şehrin Aytaç Durak’a da, Zihni Aldırmaz’a da ihtiyacı yok. Olmaması gerekir. Bu  isimlerin de artık eleklerini eleyerek duvara asmaları gerekir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları