11 Mart 2024 - Pazartesi

İŞİN KOLAYINI BULMUŞLAR

özcan aladağ

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
195 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Siyasetçiler çok akıllı, seçmen ise siyasetçinin arkasından yürüyen insan topluluğu!

Siyasetçi bol vaatler ile seçmeni etkileyip ‘en iyisini ben bilirim’ cinsinden insan tipiyken, seçmen ise seçim dönemlerinde sadece ‘oy kullanmakla mükellef’ birey gibi!

Maalesef durum böyle Türkiye’de!

Siyasetçi işin kolayını bulmuş. Bol keseden atıp bir türlü tutmayan vaatlerini son günlerde ‘bolca para döktükleri’ televizyon ekranlarından anlatmaya çalışan yerel politikacılarımız, ‘kimin parasını kime verdiklerinin’ hesabını yapmadan akıttıkça akıtmışlar her yere!

Allah korkusu yok bunlarda. Belediyelere kesilen televizyon kanallarının faturalarından halkın haberi var mı?

Yok…

Olması da mümkün değil.

Milyonları bulan faturalar var hem Büyükşehir Belediyesinin hem de ilçe belediyelerinin muhasebe kayıtlarında.

Ekranlara çıkabilmek için belediyenin parasını akıtan bu belediye başkanları, şimdi de yerel seçimlerde ekranlara çıkmak adına belediye kasasını sonunu kadar açtılar.

Açtılar diyorum, iddia ediyorum. Kabarık faturaları belediyeye ödeten bu başkanlar şimdi halktan yeniden oy isteyip ‘siz bana oy verin ki gelecek yıllarda yine televizyon ekranlarına çıkabileyim’ diyorlar!

Ayıptır, günahtır. İnsanların ödedikleri vergilerden, tahsil ettiğiniz paralardan televizyonlara bu kadar parayı aktaramazsınız.

Bu günah size yeter bu dünyada!

Ahirette ne yapacaksınız? Nasıl altından kalkacaksınız. İzmir’den. İstanbul’dan, Ankara’dan parti kanalıyla, milletvekili tanıdıklarınızın kanalıyla getirdiğiniz reklamcılara akıttığınız paralar belediyenin paraları…

Sizin kesenizden çıkan paralar değil.

Bu kadar ayıpla yeniden oy isteyecek kadar yüzsüzleşen belediye başkanlarını sanırım bağrınıza basmayacaksınız!

Başarsanız da sizin bileceği iş diyelim ve Pazartesi günü bu belediyeleri kamuoyuna açıklamayacığımızın teminatını vererek yazımıza nokta koyalım.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları