08 Ekim 2022 - Cumartesi

AK PARTİ'DEN MÜJDE VAR

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
210 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Dün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Adana’ya gelerek ‘2023’e
doğru şehir buluşmaları’ toplantısına katıldı. Bakan Kasapoğlu ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’da Adana’ya gelen isimdi. Bu iki isim yani Kasapoğlu ve Sarıeroğlu, Adanalılara 2 müjde verdiler.
Öncelikle bu müjdelerden bahsedeyim istiyorum. Sarıeroğlu, Adana Olgunlaştırma
Enstitüsü bünyesinde Gastronomi Enstitüsü kurulacağının müjdesini verdi. Kent adına önemli bir gelişme. İçeriği nasıl olacak? Bu konuda bilgi sahibi değiliz ama Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde açılacak olan bu enstitüsünün şehre önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum.
Bakan Kasapoğlu’nun müjdesi ise bin 200 kişinin yurt personeli olarak görev yapması adına gençleri işe alacaklarının müjdesini verdi. Bu müjdeyi veren Kasapoğlu ve AK Parti, eğer konuya siyaset bulaştırmadan hak edenlere iş imkanı sağlar iseler ne mutlu onlara. Ve doğru bir iş yapmış olurlar. İnşallah Adanalı gençlerde bu imkandan doğru dürüst faydalanmış olur.
Sayın Bakan rakamlarla Adana’ya bakanlık olarak yaptıkları hizmetleri anlattı uzun uzadıya. Maalesef Gençlik ve Spor Bakanı gazetecilerden soru almadı. Bakan Kasapoğlu, Şehir Stadı yaptıklarını söyledi ama yolu olmayan bir yere şehir stadını yaparken buraya insanların nasıl ulaşacağının hesaplamasının neden yapılmadığına yanıt vermedi.
Şayet soru kısmına geçilmiş olsaydı bu soruyu yöneltecektim Sayın Kasapoğlu’na.
Basın toplantısında soramadığım soruyu buradan Sayın Bakan Kasapoğlu’na sormuş olalım. Stat yaparken yolunu düşünemediniz mi? Sarıçam’a stat yapmak iyi güzel de yolu ne yapacağız? Çözüm öneriniz nedir?
Yanıt verilmeyeceğini bilmiş olsak da yine sormuş olalım. Bir adet AK Parti’nin parti çalışmasıydı dünkü toplantı. Organizede bazı eksiklikler yaşanmış olsa da emekleri geçenlere teşekkür edelim.

Ümit ederiz ki Adana adına hayırlı işlere imza atılır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları