11 Şubat 2024 - Pazar

İYİ PARTİ ADANA'DA DİP YAPTI

İYİ PARTİ ÖZCAN ALADAĞ

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
436 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Bir partinin genel merkezi ve genel merkezi temsil eden etkili, yetkili isimleri isteselerdi partilerini bu kadar geri plana atamaz, partilerine dip yaptıramazlardı!

Lakin oldu!

Olan nedir? Diye sorabilirsiniz. Merakınızı giderip kendi tespitlerime göre İYİ Parti’nin Adana’da nasıl dip yaptığını anlatmaya çalışayım.

İYİ Parti’nin başarısız isimlerini getirip ilçe belediye başkan adayı yaptılar. Parti ile irtibatı olmayan, düne kadar 4 veya 5 partiyi dolaşmış ‘siyasi simsarları’ ilçe belediye başkan adayı yaparsanız dip yapmaz mısınız?

Adana’yı bilmeyen, Adana’nın bir mahallesinden kendi başına bıraksanız kent merkezini eğer yanında aracı kullanan ve Adana’yı bilen birisi olmasa bulamayacak olan isimlere bel bağladılar.

Amerika’dan ithal ettikleri iki ismi milletvekili yaparak bugün belirlenen ve tepki çeken ilçe belediye başkan adaylarının da aynı nitelikte olmasının habercisi olan uygulamalara imza atanlara bel bağladılar!

Yüreğir’de ve Çukurova’da asla seçim kazanma şansı olmayan iki isimden seçim kazanmayı düşünen aday belirleyiciler, Genel Başkan Meral Akşener’in söylemi gibi ‘son görevlerini yapmanın’ da mutluluğunu yaşar gibi partiye dip yaptırdılar!

Tek seçim kazanma şanslarının olduğu ilçe olan Sarıçam’da da tarihi yanlışlığı yaparak yerel seçime doğru yol aldılar.

Partiye hizmet ederek tabanın sesi olabilecek nitelikteki insanları dışladılar. Beraberinde dolaştırıp sayesinde milletvekili olduklarını unuttukları için ‘kerameti kendilerinden görenlerin’ yüzünden partinin emekçileri partiden toplu istifa ederek ‘dip’ yapmanın zeminini hazırlamış oldular.

İYİ Parti Adana’da gördüğüm kadarıyla dip yapmış durumda. Sarıçam dâhil olmak şartıyla tek bir ilçede seçim kazanma şansı olmayan İYİ Parti’nin bu hale düşmesine kimler sevinir bilemem ama üzülenler daha çoğunlukta…

Eski il başkanı ve meclis üyeleri partilerinden istifa edip Zeydan Karalar’a çalışıyor dip yapan İYİ Parti’nin…

Teşkilatlar istifa ediyor. Sizin anlayacağınız kaçan kaçana.

İYİ Parti’nin yönetim kademesinde yer alan arkadaşlar partilerini ve kendilerinin yönetim şeklini haklı çıkarmak adına bana itiraz edecekler. Onu da çok iyi biliyorum.

Etsinler, hiç önemli değil. Gerçeği de gizlemeye güçleri yetmez. Çünkü gerçek olan bu.

İYİ Parti’nin bu şekilde dip yapmasına da üzülmüyor değilim.

Partiyi bu hale getirenler sanırım benim kadar üzülmüyorlar, onu da hissediyorum.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları