17 Mart 2024 - Pazar

KARALAR SÖZÜNDE DURMUYOR VE DURAMIYOR!

KARALAR

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
34 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Yazıma attığım başlık belki size biraz ağır gelebilir. Lakin neden böyle bir başlığı yazıma seçtiğimi birazdan anlattığımda sanırım bana hak vereceksiniz.

İki yıldır müteakip defalar bu sütunlardan Kozan Mezarlığı konusunu gündeme getiriyorum. Sayın Zeydan Karalar’ın Kozan’a kazandırmak istediği ancak bir türlü kazandıramadığı mezarlık konusunu ben her dile getirdiğimde Sayın Karalar ‘yakında hizmete girecek’ diyerek söz veriyor.

Lakin o sözün üzerinden aylar geçiyor. Sayın Karalar ne sözünde duruyor, ne de durabiliyor!

Son 1 yıldır mezarlığı yapan firmanın işi bırakıp gittiğini söyledi durdu Sayın Karalar. Yeniden ihaleye çıktıklarından söz etti. En son yerel seçimlerle ilgili CHP’nin adayı olarak ismi ilan edildikten bir hafta sonra bir otelde basın toplantısı düzenleyerek ‘Adana için 3 büyük hayalim var’ açıklamasını yaptığı gün Kozan Mezarlığı’nı 15 gün içinde hizmete sunacaklarını belirtmişti.

Kozan’ın tarihi mezarlığı doldu taştı. İnsanlar cenazelerini üst üste koymaya başladılar. Sayın Karalar’da bunu çok iyi biliyor.

Artık aklım Sayın Karalar’ın bu mezarlığı hizmete açmayacağına(!) kesin olarak erdi!

Yerel seçimlere giden bir belediye başkanı sözünde durmaz mı? Duramıyor ise çıkıp bunu izah edemez mi? Gerekçelerini anlatmaz mı?

Yaklaşık 1 ay önce konuyu içeren bir yazıyı kaleme aldığımda basın bürosu aracılığıyla konunun akıbetini öğrenmek istediğimde aldığım yanıt ’15-20 günde açılışı yapılır’ olmuştu.

Seçimlere 15 gün var. Sayın Zeydan Karalar Kozan’a gidip seçmenden oy istiyor. Kozan Mezarlığı konusunu bir Allah’ın kulu da çıkıp Karalar’ın yüzüne vurmuyor!

Onu da anlamış değilim.

CHP’ye rakip olan AK Parti’nin adayı Mustafa Atlı, İYİ Parti’nin adayı Kazım Özgan ve diğer adaylar çıkıp seçim meydanında bu konuyu gündeme getirmiyorlar. Getirmiş olsalardı en azından bir şekilde duyardık, haberdar olurduk.

Demek ki onların da umurunda değil bu konu…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları