25 Ocak 2024 - Perşembe

KARALAR'IN PROJELERİNİ 'CILIZ' BULDUM

KARALAR'IN PROJELERİNİ 'CILIZ' BULDUM

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
115 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yeni dönemde yapacağı hizmetleri kamuoyu ile paylaşırken ortaya koyduğu projeleri kendi adıma ‘cılız’ buldum.

5 yıldır hizmet verdiği döneme dair elle tutulur ve insanları mutlu edecek 2 alt geçit ve bulvar düzenlemeleri ile arıtma tesisleriyle kendisine verilen yetkiyi ‘hak ettiğini’ düşünen Sayın Karalar’dan kendi adıma daha mega projeleri vaat edeceğini beklemiştim.

Ama olmadı!

Sayın Karalar, otogarı yerinde dönüştüreceğini söyledi. Kent Meydanı Projesi’ni genişleterek hayata geçireceğini ifade etti. Ve akabinde ise Kasaplar Çarşısı’nı yeniden yapacağını söyledi.

İlaveten 8 adet alt geçit yapmayı hedeflediğini, mezbahaneyi yapacağını sözlerine ekledi.

Arkası geldi mi?

Hayır…

Adana Hafif Raylı Sistem Projesi’nin onaylanmasını sevindirici bulan Karalar, kaynak bulur ve altından kalkabilirse bunu yapacağını, tramvay için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan onay beklediklerini de belirterek noktayı koydu.

Yetmez ama evet dercesine…

Rakipleri olan Fatih Kocaispir ile Ayyüce Türkeş’in kent adına hedef olarak koyduğu projelerini de görünce Zeydan Karalar’ın projeleriyle mukayese etme imkânımız olacak. Sayın Kocaispir ile Türkeş’in projelerini de görüp karşılaştırma yaptığımızda eleştirme hakkımızı biraz daha genişleteceğimizi düşünüyorum.

Seyhan Kent Meydanı Projesi’nin anlamını yitirip ‘konut alanı’ haline geldiğini bilmeyen yok. Bu bahse konu alanı nasıl kent meydanı haline dönüştürecekler onu da doğrusu merak ediyorum. Başında düğmeyi yanlış ilikleyerek kent meydanı alanını ticaret alanı haline getirmenin yanlış olduğunu düşünemediler!

Önümüzdeki günlerde Sayın Karalar’ın ‘yaptıklarını anlatarak’ seçim stratejisini geliştireceğini düşünüyorum. Yapacaklarının kısır ve cılız kaldığını sanırım kendisi de bizim kadar iyi biliyor…

Yetmez ama  evet diyelim ve Kocaispir ile Türkeş’in projelerini merakla beklediğimizi belirterek soluklanalım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları