07 Şubat 2024 - Çarşamba

ÖZGÜR ÖZEL KİMİ NASIL SOLLADI?

ÖZGÜR ÖZEL SOLLADI

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
76 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu’nu öyle bir solladı ki, herkesin dudakları uçukladı!

CHP’nin Ankara’nın ilçelerindeki belediye başkan adayları listesinin yüzde 70’inden fazlası AK Parti, İYİ Parti ve MHP’den gelen isimlerle süslendi!

Yani Özgür Özel, CHP’nin listelerini partililerine değil, ithal adaylar ile taçlandırıp bir adet Kemal Kılıçdaroğlu’nu solladı.

İyi hatırlayın lütfen, Özgür Özel CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu’nu ‘CHP’ye başka partilerden gelen isimlerle doldurdu. Partimizi soldan uzaklaştırıp sağa kaydırdı’ demişti. Yani eleştirilerini bu istikamette yaparak Kılıçdaroğlu’nu suçlayarak salondan genel başkan olarak ayrılmıştı.

Partiyi gençlere ve kadınlara açarak gençleştirme sözü vermişti. Kontenjanların parti tüzüğüne göre ayarlanacağının sözünü vermişti.

Bugün gelinen noktada suçladığı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sollayan Özgür Özel, ‘Sağdan gelenlere kucak açarak’ konuştuklarıyla yaptıkları birbirini tutmayan isim haline geldi.

Aksini iddia edenlerle oturup bunu tartışabilirim.

‘Vardır elbette bir bildiği’ demek isterim ama bana göre bir bildiği de yok Özgür Özel’in. Özel’in ekibinde yer alan ve gölge kabine olarak isimlendiren isimlere şöyle bir bakıyorum. Onların da bu konuda sesi çıkmıyor. Demek ki bir çekinme durumu söz konusu…

Özgür Özel olsa olsa ancak genel başkan olur. Ondan lider olmaz. Bu gidişat sanırım yerel seçimler sonrasında Özel’in akıbetini hazırlayacak!

İki aydır CHP’nin Seyhan, Çukurova ve Yüreğir Belediye Başkan adayını açıklayamadı Özgür Özel. Yanında yer alıp gölge bakanlık yapan Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Beyin de bu ilçelerin belediye başkan adaylarının isimlerinin belirlenmemesinde önemli katkının olduğunu biliyorum!

Bence Burhanettin Bulut, gelecek dönemlere ait parti kredisini de böyle davranmakla zora sokuyor. Bırakın karışmayın kimin aday olması gerektiğine. Söz verdiğiniz kurallara uyarak kimin aday olması gerekiyor ise onun ismini açıklayın.

Ben partilerin anket yaptırıp bu anket sonuçlarına riayet ettiklerine de inanmıyorum. Hoş, anketler ne kadar sağlıklı? Son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde anket şirketlerinin nasıl sınıfta kaldıklarına ülke olarak şahit olduk.

Sözün özü, Seyhan, Yüreğir ve Çukurova ilçe belediye başkan adaylarını açıklama sürecini uzattıkça hem kendinizin geleceğe dair siyasi akıbetinize zarlar veriyorsunuz. Hem de rakipleriniz yol alıp sizin önünüze geçmesine vesile oluyorsunuz.

Sakalımız yok ki, sözümüz tutulsun!

Biz uyarmakla mükellefiz…

Onlar hata yapmakla mükellefler gibi!

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları