19 Mart 2023 - Pazar

BEN İNANMIYORUM AMA SİZİ BİLEMEM

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
154 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Yaşanan deprem felaketinden sonra özellikle yerel yönetimlerin akıllarını başlarına alarak rant uğruna insanların ölümüne zemin hazırlayan hukuksuzluklara izin vermeme kararını söylemlerinde görmeye başladık.

Önemli olan tabi ki söylem değil, eylemdir.

Kanunun arkasından dolanmayı gelenek haline getiren, ‘ben yapayım da kanun arkamdan gelsin’ diyen belediye başkanı bu şehri 30 yıl yönetti. Onun bıraktığı tahribatları da bu şehir çekti.

Şimdileri de meclis oturumlarında parti ayrımı yapmaksızın birilerine rant temin etmeye yönelik gündem maddeleri söz konusu olunca hiç sıkıntı duymadan ellerin kaktığını görüyoruz.

Sonrasında çıkıp hamasi nutuklar atıyorlar ağızları dolusu.

Ben inanmıyorum bu insanların samimi olduklarına, sizleri bilemem.

Bir aydır yazıp çiziyorum. Tarım arazisini imara açmanın tipik örneği bu şehrin meclisinden 3 ay önce geçti. Gürselpaşa Mahallesi’nden bahsediyorum.

Kimse çıkıp ‘biz yanlış yaptık orada, hatamızı düzeltelim’ demedi.

Gürselpaşa kaynadı gitti.

Bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’da Gürselpaşa konusunda ‘Tarım arazisi imara açılmasın diye feryat eden birkaç isim olan meclis üyesi arkadaşlarım gibi düşünmüyorum’ diyerek Gürselpaşa’nın imara açılmasını adeta onayladı.

Şimdi…

Şimdi tarım arazilerinin imara açılmasına karşı duruş sergileyen açıklamalar yapıyorlar.

Bu Gürselpaşa Mahallesi’nin tarım arazilerinin imara açılmasına yönelik meclis maddesinin oylamasından sonra CHP Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut’a ulaşıp konuyu iletip ‘Hep karşı durduğunuz konularda sizin CHP’li belediye böyle bir karar aldı’ dedim.

Onların ağzını da bıçak açmadı…

Bu işler böyle

Ben görüşümü dile getirip yazıma nokta koyuyorum.

İnsanın olduğu yerde kanunlar ve yasalar çiğnenmek için vardır!

Nokta…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları