16 Aralık 2023 - Cumartesi

ÖZGÜR ÖZEL'İN KARALAR'DAN HABERİ YOK

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
85 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in partisinden ve partilisinden haberi yok!

Evet, bu cümleyi kullanabiliyorum. Haberi olmadığı halde yanlışı doğru gibi meclis kürsüsünden, TBMM Meclis Televizyonu’ndan tüm Türkiye’ye anlatma, duyurma ihtiyacı duyuyor!

Pazartesi günü akşam Özgür Özel bütçe görüşmeleri nedeniyle mecliste konuşuyor. Konuşması da meclis televizyonundan canlı olarak yayınlanıyor. Konuşmayı dikkatle takip ettim.

Allah var, Özel iyi hatip. Cümleleri yerli yerinde ve anlam yükleyerek kullanıyor. Lakin kullandığı ifadelerin ayakları yere basıp basmadığını kontrol etmeden konuşuyor!

Sayın Özgür Özel konuşması sırasında şu ifadeleri kullandı. ‘Bugüne kadar AK Parti iktidarına mensup belediyelerin yapamadığını CHP’li belediyeler yapıyor. CHP’li belediyeler olarak açılan tüm ihaleleri, meclis oturumlarını belediyelerin resmi hesaplarından canlı olarak yayınlayıp yurttaşımızdan hiçbir şeyi saklamıyoruz, kaçırmıyoruz’

Acaba öyle mi?

Değil elbette!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin resmi hesaplarından ihaleler ve meclis oturumları canlı olarak yayınlanmıyor…

Sansürü uygulayan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li başkanı Sayın Zeydan Karalar’dan haberi olmayınca bu konuşması da boşa düşüyor Sayın Özgür Özel’in.

Hoş, Özgür Özel’in basın danışmanı ve partinin genel merkezi yerel gazeteleri okumuş olsalar, dikkate almış olsalar, Adana’da yaşanan bu ‘SANSÜR’ olayından haberdar olurdular!

Bu arada Adana Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut ile Milletvekili Ayhan Barut’un bu sansür olayından haberleri olmasına karşın, bizatihi tarafımca konuyu kendilerine iletmemize rağmen sessiz kalmaları, genel başkanlarına bu konudan haber vermemeleri sanırım Özgür Özel’in yanlışa düşmesine zemin hazırladı!

Bulut ve Barut’u da ‘siyasi davranarak’ sessiz kalmalarından dolayı inanın anlamış değilim. Hatta Burhanettin Bulut’un genel başkan yardımcısı olarak sosyal medya hesabından yaptığı ilk açıklamada ‘Sansürsüz bir Türkiye’ ifadesini kullandığı gün Büyükşehir Belediyesinin sansürcü zihniyetini bilmesine karşın sessiz kalmasını da anlamış değilim.

Netice itibariyle Adana’daki bir CHP’li arkadaşın bu yazıyı okuması gereken bir yetkiliye bir şekilde iletmelerini buradan rica etmiş olayım!

CHP Genel Merkezi’nin basın merkezinin uykudan uyanmasına belki vesile oluruz…

Özgür Özel’in yerinde olsam ‘Beni niçin bilgilendirmiyorsunuz?’ diye hesap sorarım.

Tabi sorabilir ise!

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları