05 Şubat 2024 - Pazartesi

YAKANDA ROZETİN EKSİK KALMIŞ!

özcan aladağ, göktürk boyvadaoğlu

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
409 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Tutarsız davranış sergileyen bir politikacıyı örnek göstermem istense ilk aklıma gelen isim Göktürk Boyvadaoğlu olur. Tutarsız davranış sergilemesine yönelik örnekleri bugüne kadar sürekli gösterdiği için bu örneği verme ihtiyacı duydum.

İYİ Parti Adana İl Başkanı olarak önerilip atanmasına ve o koltuğa getirilmesinde en büyük etken Metanet Çulhaoğlu’dur. Sayın Metanet Çulhaoğlu, Göktürk Boyvadaoğlu’nu rahmetli babası Dr. Vahap Boyvadoğlu’nun MHP içindeki etkin isim olmasından dolayı il başkanlığına önerdiğini düşünüyorum.

Göktürk Bey, il başkanı olurken Metanet Çulhaoğlu’nun ekibi olarak yola çıkıp sonrasında Metanet Beyle kavgalı duruma düştü. Metanet Beyle iyi iken İsmail Koncuk ile ters düştü. Metanet Beyle ters düşünce İsmail Koncuk ile arayı düzeltti.

İl başkanlığı seçimi sırasında dereye geçerken at değiştiren Boyvadaoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile iyi ilişkiler içinde olup İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediyesindeki tüm kontenjanlarını kendisi üzerinden kullandı.

Partilisi ile ters düştü. Seyhan ve diğer ilçe teşkilatlarıyla kavgalı duruma düşünce milletvekili adayı olmak için il başkanlığından istifa etti.

Temayülde kerametini hala anlayamadığım bir şekilde yüksek oy aldı ama Meral Akşener Hanım, ABD’den getirdiği iki ismi Ayyüce Türkeş ile Bilal Bilici’yi birinci ve ikinci sıraya yerleştirince Göktürk Bey, meclise de gidemedi.

Oturup düşünmüş olacak ki, İYİ Parti’den istifa ederek Zeydan Karalar’ı destekleme kararı aldı.

Şimdileri koyu bir Zeydan Karalar hayranı…

Sanırım Zeydan Karalar Bey, yeniden belediye başkanı seçilirse Göktürk Boyvadaoğlu meclis üyeliği  kontenjanından veya dışarıdan bir şekilde Büyükşehir Belediyesi’nde etkili, yetkili isim olmayı hedefliyor.

Unuttuğu bir şey var ama…

Zeydan Karalar ile politika yapmanın belirli bir sınırı var. Bir yere gelip tıkanırsın. Sanırım bunu hiç dikkate almıyor Sayın Boyvadaoğlu. Hoş, bu da kendisinin sorunu…

Göktürk Beyin yakasına CHP rozeti ne vakit takılacak? Onu merak ediyorum. Bir tek yakasında rozeti eksik Sayın Boyvadaoğlu’nun…

Rozetsiz CHP’lilik ona hiç yakışmıyor!

Mezardan çıkıp gelse Rahmetli Vahap Boyvadoğlu, oğluna ne söyerdi? Onu CHP saflarında görünce ne derdi?

Onu da merak etmiyor değilim…

Sözün özü, CHP’nin yetkililerine önerim olsun. Göktürk Beyin rozetini altın kaplamalı olarak hazırlayın ve acele tarafından yakasına takın.

Eğer CHP’den de başkaca partiye gitmeyeceğine dair söz verirse elbette!

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları