01 Mayıs 2023 - Pazartesi

SÖZLÜ'YE NİÇİN TEŞEKKÜR ETMİYORLAR?

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
164 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün açılışının yapılması için kentimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Adana Valisi Süleyman Elban, AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay kameraların karşısına geçerek bilgiler verip yapımda emekleri geçenlere teşekkür ettiler.

Dikkatle dinledim. Bu köprünün ilk temellerini atan Adana Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem belediye başkanı olan Hüseyin Sözlü’ye bir tek teşekkür edilmedi.

Bu tavrı doğru bulmuyorum. Kaldı ki Hüseyin Sözlü, Cumhur İttifakı’na mensup MHP’nin bir danışmanı. Teşekkürü hak etmez mi?

Hiç mi emeği geçmedi Sayın Sözlü’nün?

Keserin ucu hep AK Parti’yi mi yontar?

Bakan Karaismailoğlu Adana’da yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi.

”Bu köprünün hikayesinde de maalesef vizyonsuz, iş bilmez CHP klasiği var. Bir önceki Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımına başlanan köprümüzün yapımı maalesef CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulmuş ve askıya alınmıştı. Bu köprü projesini Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatlarıyla devraldık, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak tamamladık”

Bu ifadenin içinde CHP’li Zeydan Karalar’ı ve CHP zihniyetini beceriksizlik ve vizyonsuzlukla suçluyor sayın bakan.

“Cumhur İttifakı’na mensup belediyemiz tarafından yapılırken” cümlesini kullanıp Hüseyin Sözlü dönemini işaret ediyor sayın bakan. Lakin Hüseyin Sözlü’ye bir adet teşekkür yok.

Sayın Hüseyin Sözlü’nün de bu açıklamaya sanırım söyleyecek bir tek kelamının olması gerekir. Bu konuda bir tek kelam eder mi? Onu da bilmiyorum.

Bakanın açıklamalarında ‘Bu köprüyü yapmanın gururunu yaşıyoruz’ cümlesi yer alırken, köprünün fikir babası ve hayata geçirmede ilk hamleleri atan Hüseyin Sözlü’ye bir adet teşekkür yok!

Bakan bu teşekkürü etmeyebilir ama benim de bir gazeteci olarak bakana bunu hatırlatma görevim var. Bu şehir için kim taş üstüne bir taş koyuyor ise ona teşekkür etmek gerekir.

Hüseyin Sözlü’nün de bu unutulması olayına ne yorum yapacağını merak ettiğimi belirterek köprünün Adana’ya hayırlar getirmesini diliyorum.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları