13 Ocak 2022 - Perşembe

4 İSİME ÇAĞRIDA BULUNUYORUM

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
158 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin meclis kararı ile Baraj Yolu üzerindeki SSK arsası ile Atatürk Caddesi’ndeki RTÜK arsaları konusunda günlerdir yayın yapıyoruz. Yapılan imar uygulamalarının kamuoyunun vicdanını sızlattığını belirtiyoruz.

Meclisin farklı zamanlarda farklı kararlara imza atarak kendileriyle çeliştiklerini belirtiyoruz. Bu konudaki haberler ve köşe yazılarından sonra Adana Valiliği’nin soruşturma başlattığını da haberlerimize konu ediyoruz.

Ve meclis kararlarına imza atanlara ‘Bu konuyu nasıl yorumluyorsunuz? Çıkıp kamuoyuna açıklama yapın’ diyoruz.

Lakin bir türlü ses, seda çıkmıyor.

“4 isime çağrıda bulunuyorum” diyerek yazıma başlık attım. Bu dört isim kimlerdir? Önce onları açıklayayım istiyorum.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar.

AK Parti Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan.

MHP Grup Sözcüsü Cemal Demirdağ.

CHP Grup Sözcüsü Serdar Seyhan.

Bu dört isim, mecliste alınan kararları kendi partileri açısından nasıl değerlendirdiklerin ve belediye başkanı olarak da Sayın Zeydan Karalar’ın bu kararları nasıl yorumladığını öğrenmek istiyoruz.

Bu dört isime de bizzat çağrıda bulunduk. Konuyla ilgili haberleri inceleyerek bizlere açıklama yapacaklarını belirttiler.

Sabırla bekliyoruz yanıtlarını. Kamuoyunun vicdanını sızlatan uygulamalar konusundaki yanıtlarını da doğrusu merak ediyoruz. Elbette bu kararların çıkmasında etkin olan isimler olarak söyleyecek sözleri vardır.

2022 yılının ilk meclis oturumu bugün Büyükşehir Belediyesi’nde başlıyor. Bakalım bu konuda çıkıp açıklama yapacaklar mı? Gazetemize de yanıtlarını bir şekilde iletecekler mi?

Farklı zamanlarda farklı belediye meclis kararları alarak Adanalıların tepkisini çeken uygulamalara imza atma adına yapılan eylemin kendileri tarafından nasıl yorumlandıklarını inanın merak ediyoruz.

Karalar, Gündoğan, Seyhan ve Demirdağ’a bir kez daha çağrıda bulunalım. Yanıtlarınızı bekliyoruz efendim…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları