28 Kasım 2023 - Salı

ADAY OLMAYA ADAYSIN DA…

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
126 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar, Fatih Mahallesi Merkezi temel atma töreninde 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den yeniden aday olacağını açıklayarak vatandaşlara ‘desteklerinizi bekliyorum’ dedi.

Hayırlı ve uğurlu olsun…

Zeydan Bey, aday olmak ister ama partisi aday yapar mı?

Zeydan Bey, Kemal Kılıçdaroğlu için kurultay salonunda ‘ağabey, şu gençlere sahip ol’ denilecek kadar göbekten ve gönülden bağlı iken, bugün Özgür Özel’e ne kadar bağlıdır onu bilemem. Bu şartlarda aday yapılır mı?

Zeydan Bey, İl ve ilçe başkanlıkları seçimlerinde delege aşamasından yönetim kurulu ve başkanların belirlenmesi ve seçilmesine direk müdahil olarak geldiği şu günlerde CHP’lilerin oyunu alıp seçim kazanabilecek noktaya gelir mi?

Zeydan Bey aday olur ama seçim kazabilir mi? Karşısındaki rakip kim olur? Bir önceki seçimdeki rakibi olan Hüseyin Sözlü karşısında yok iken, Hüseyin Sözlü gibi bir aday karşısında yok iken seçim kazanabilir mi?

Zeydan Bey, işten çıkarmalar, işe almalar, işe geri dönüş yapanlara mahkeme kararına rağmen işe başlatmama gibi yollardan gelerek seçim kazanan aday olur mu?

Zeydan Bey, bir önceki seçimde kendisine destek veren HDP ile İYİ Parti’nin desteğini alabilir mi?

Gibi, gibi…

Bu tür aklımı kurcalayan onlarca soru içinde Zeydan Beyin seçim kazanıp kazanamayacağına dair küçük bir beyin jimnastiği yapmak durumunda kaldım.

5 yıldır aramadığı, sormadığı, yazdığı yazıları hiç ama hiç dikkate almadığı köşe yazarını arayarak ‘merakından olsa gerek’ hakkında yapılan anketlerin içeriğini öğrenmek gibi telaşa düşen Zeydan Karalar’ı zor günler bekliyor.

Bize de Zeydan Beyi sitayişle takip etmek düşüyor.

Biz de onu yapalım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları