08 Kasım 2022 - Salı

MANSURLU YOLU BULMACASI

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
142 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

30 yıldır konuşulan, insanların acilen yapılması gerektiğine işaret ederek siyasetçilere talep olarak ilettikleri Kozan-Mansurlu Yolu maalesef diyorum bir türlü bitirilemedi!

Başlandı, başlanacak denildi. Başlanıldı ama bitirilemedi!

Gerekçe mi arıyorsunuz? Bir ton size gerekçe sunabilirler. Ki sundular da…

ANAP iktidarı, DYP iktidarı, ANASOL-M iktidarı ve AK Parti iktidarını gördü Kozan-Mansurlu Yolu. Konuyla ilgili o kadar çok haber yaptım ki sayısını dahi bilmiyorum. Bu kadar zor mu bu yolu tamamlamak?

Dağları delerek tüneller açan iktidar, bu yolu tamamlayamadı!

Önceki gün AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri bölgeye giderek şantiye şefini de yanına alıp Kozan-Mansurlu Yolunun akıbeti hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.

Ocak ayına kadar yol kontrollü olarak trafiğe açılacak hale gelecekmiş. En geç Mart ayında da tamamlanması planlanıyormuş! Adı geçen bölgede heyelan oluşmuş. Yolun kırılması ve bozulması nedenleriyle iş uzamış. Şimdi ise heyelana karşı koruyucu önlemler alınıyormuş. Yolun kısa zamanda bitirilmesi için mevsim şartlarını da düşünerek hareket edip hummalı bir çalışma yapıyorlarmış.

Yapılan açıklamalara bakacak olursanız Mart 2023’te Kozan-Mansurlu Yolu hizmete girecek. İnşallah dedim kendi adıma. 30 yıldır konuşulan ve bir türlü bitirilmeyen yol konusunda herkes bir nefes alır…

Konu yolda açılmış iken Kozan-Adana arasındaki bir türlü bitirilmeyen yol konusunu da dile getirmiş olalım. 10 yıldır yapılıp sökülen, kırılıp dökülen yolun bir türlü bitirilememesini de anlamış değilim. AK Parti iktidarının Kozan-Adana arasındaki yolu bitirmek istemez gibi davrandığını düşünmeye başladım artık!

Bu kadar uzun sürer mi bir yolun tamamlanması. Kırıp dökmekten bir türlü vazgeçmediler. Bazı nedenler var elbette onarım adına ama 10 yılı buldu neredeyse yolun yapımı…

AK Parti iktidarının etkili ve yetkili isimlerine buradan bir çağrıda bulunmuş olalım. Kozan-Adana arasındaki bu yolu bir zahmet seçimler öncesinde bitirin ve açılışını yapın ki Kozanlı size oy versin…

Bakalım seçime kadar bitirebilecek misiniz?

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları