05 Mart 2024 - Salı

EMİR BÜYÜK YERDEN: KALKIN AYAĞA!

emir

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
42 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Önceki gün akşam İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener hanımın bir otelde adaylarını tanıtım toplantısına katılarak kendisini takip etmek fırsatı buldum.

Meral Akşener’in adayları tanıtım sırasında Seyhan, Çukurova ve Kozan Belediye Başkanlarına öncelik verip bu üç belediye başkanının kendi partisinden aday olmasını öncelik sırasına alarak diğer adaylara sıra gelmemesi dikkatimi çekti.

İlk izlenimlerime gelince; Akşener’in Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay için ’ ‘Benim ağabeyime ne kadar benziyorsunuz. Benden yaşça da büyüksünüz. Akif ağabeyim partimize hoş geldiniz’ sözleriyle taltif etmesinin arkasından sıra Çukurova Belediye Başkanına geldi.

Soner Çetin için Sayın Akşener ‘O benim kardeşimdir. Biz abla kardeşiz’ diyerek taltif ederek Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan içinse ‘Muhafazakâr yapıdan gelen kardeşimiz’ anonsu ile bu üç belediye başkanını ve başkan adaylarını onurlandırdı.

Ayyüce Türkeş’i ise ‘Kızım’ anonsu ile sahneye davet eden Meral Akşener’in emeklilerin haklarını savunan konuşmasının ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Türkeş’in projelerinin tanıtımı seansına geçildi.

Genel başkanın konuşmasının ardından Ayyüce Türkeş’in konuşmasını yapmak sanırım bir iş kazası olsa gerekir!

Teamüllerin dışına çıkıldı gibime geldi! En son genel başkanlar konuşur benim bildiğim!

Ayyüce Türkeş’in projelerine yönelik hazırlanan slayt gösteriminin içeriğini kendi adıma yetersiz buldum. Konular ana başlıklarıyla seçilerek hazırlanmış ancak Adana’ya özel nokta atışı yapılarak hizmet ağı ile ilgili projelere değinilmemiş. Türkiye’de yaşanan genel sorunların Adana’ya indirgenmesi gibi hazırlanan bir proje taslağı olmuş Sayın Türkeş’in sunumu…

Bu toplantıda benim dikkatimi çeken en önemli noktaya gelmek istiyorum. Sayın Akşener, Soner Çetin, Akif Akay, Kazım Özgan ve Ayyüce Türkeş ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayını anons edip kürsüye çağırırken ‘kalk ayağa’ komutu ile seslenmesi biraz kabalık oldu bence!

Daha nazik bir üslup ile seslenebilirdi!

Demek ki genel başkan olursanız böyle oluyor…

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak ismini açıklarken söylediği ‘Gel bakalım Muharrem’ sözünü hatırladım biran Sayın Akşenir’in ‘Kalk ayağa’ komutunu duyunca…

Komutu alanlar ne düşündüler bilemem ama ben biraz yadırgadım bu komutu! Daha kibar hitap şekli olabilirdi…

Ve Adana’dan Akşener geldi geçti…

Bakalım sandıkta bu komutlar nasıl karşılık bulacak…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları