16 Ocak 2024 - Salı

ŞAŞIRMADIM!

ŞAŞIRMADIM!

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
187 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Akşam yatıp sabah kalkınca ‘Bu kadar da olmaz!’ dedirtecek gelişmelerle karşı karşıya kalıyoruz.

Şaşırıyor muyum? Asla…

Artık her şeyi ‘Olabilir’ diyerek karşılamak durumunda kalıyorum.

Bir yıl önce İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri il binasında bir araya gelerek grup başkanvekili isimden duydukları rahatsızlığı dile getirdiler. Grup başkanvekilinin değişmesi için oylama yaparak yeni grup başkan vekilini seçtiler.

Duydukları rahatsızlığın nedeni ‘İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilinin Başkan Zeydan Karalar ile olan yakınlığı’ olmuştu!

Bu konuda rahatsızlık duyan meclis üyeleri ‘Biz İYİ Parti olarak ayrı bir partiyiz. Zeydan Karalar ile niçin bu kadar yakınız?’ sorusunu yöneltmişlerdi.

O gün kendilerini haklı gören meclis üyelerinin bugün partilerinden istifa ederek Zeydan Karalar ile birlikte hareket ettiklerini, hatta CHP’ye katıldıklarını görüyoruz!

Şaşırdım mı?

Hayır…

İYİ Parti kontenjanından İzmir Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı görevine gelen bir isim, Kozan’da MHP’nin adayını destekleyeceğini belirterek İYİ Parti’ye adeta verdi, veriştirdi!

Şaşırdım mı?

Hayır…

Belediye başkanı AK Parti’den aday yapılmayınca İYİ Parti’ye geçti.

Şaşırdım mı?

Hayır…

Bu kadar baş döndüren değişiklikleri görerek yaşayınca ‘herkesin bir hesabı var’ diyerek artık olumsuzlukları kabullenir duruma geldik.

Etik olmayan, doğru olmayan davranışları yapanlara ‘Niçin böyle davranıyorsunuz?’ diye sorma ihtiyacı duymuyorum.

“Herkes hak ettiğini yaşar” diyerek yorumlayarak gelip geçiyorum.

Tavsiye ederim, siz de onu yapın…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları