22 Ocak 2024 - Pazartesi

AÇIKLAYIN VE KURTULUN!

ADANA

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
151 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

31 Mart yerel seçimleri öncesinde ‘adaylarımızı erken açıklayacağız’ çığırtkanlığı yapan siyasi partilerin adaylarını açıklamamalarına mazeret getirememelerine karşın, seçmen ile adeta ‘kedinin fare ile oyunu gibi’ oynuyorlar!

Büyükşehir adaylarını açıklayan siyasi partiler, ilçe belediye başkan adaylarını bir türlü açıklayamadılar.

Parti içindeki iç çekişmeler yüzünden aday açıklayamaz duruma gelen siyasi partiler, yönetim kademesindeki sürtüşmelerden kaynaklı aday açıklayamamalarını seçmeni oyalayarak götürmeye çalışıyorlar.

AK Parti ile MHP’nin ittifak yaptığı Cumhur İttifakı’nda MHP, kendine bırakılan ilçelerin belediye başkanlarını açıklayan ilk parti oldu. AK Parti ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklamakta çektiği sıkıntı yüzünden ilçeleri ötelemek zorunda kaldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan AK Parti, Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Ceyhan ve Tufanbeyli ile Aladağ ilçe belediye başkan adaylarını bakalım ne zaman açıklayacak?

CHP’deki iki başlılık, aday açıklamasına da direk olarak sirayet etmiş durumda. Alt kimlikli adaylar arasında tercih yapamayan ve kimin nereden aday yapılacağına karar veremeyen CHP yönetimi, aynı zamanda DEM ile yapacakları ittifakın da koşullarını belirleme adına suskunluk içinde!

İYİ Parti ise sarraf tartısında aday tartar gibi git-gel yaşamaya başladı. Her geçen gün istifaların yaşandığı İYİ Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ayyüce Türkeş’in belirleyeceği ifade ediliyor siyaset arenasında…

Bakalım doğru tercihleri yapabilecek mi Sayın Türkeş?

Şu adayları açıklayın da siz de rahat edin, seçmende rahat etsin. Seçmenin önüne adayı  getirip dayatıyorsunuz dayatmaya, bari zamanı da iyi kullanın ki seçimlerde dayattığınız adaylara da haksızlık etmeyin!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları