24 Nisan 2022 - Pazar

İFTARDA SALDIRI VE AKİF AKAY

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
172 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Seyhan Belediye Başkanı Sayın Akif Akay Bey, Seyhan’ın her mahallesine günaşırı olarak iftar yemeği veriyor. Büyük de bir hayır işliyor aslında.

Dağlıoğlu Mahallesi’ndeki iftar programı sırasında 6 kişilik bir grup başkanla konuşmayı da bahane ederek saldırıyorlar. Yumurta atarak bu tepkilerini dile getirmiş oluyorlar(!)

Ne kadar ayıp, ne kadar yanlış bir saldırı olayı. Sebebi ne olursa olsun kimsenin bir başka insana saldırma hakkı yoktur. Bu acizliktir. Elbette saldırıyı yapanların Dağlıoğlu Mahallesi’nden olması demek o mahallenin adının lekelenmesi anlamı taşımaz. Size hayırlı bir hizmet yapan bir belediye başkanına ne demeye saldırırsınız? Bunu nasıl izah edeceksiniz?

Dağlıoğlu Mahallesi’nin halkı da olaya anında tepki vermişler. İyi de etmişler.

Ben kendi adıma bu saldırı olayını kınıyorum. Konunun failleri hakkında da gerekli yasal işlemlerin yapılacağına olan inancı taşıyorum.

Taciz, kaba kuvvet, zor kullanmak, şiddet hiçbir zaman tasvip edilmez. Hukuk devletinde bu gibi eylemlerin karşılığı ceza almaktır. Diyeceksiniz ki ‘cezası nedir ki!’… Suç, mazur görünmez, görünmemelidir.

Az ya da çok, hiçbir suç cezasız kalmaz.

Saldırıya uğrayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Bey, varın görün saldıran gençlerin babası, belki de dedesi yaşında bir insan. Akif Bey, olgunluğu ile mütevazı kişiliği ile herkesin sevdiği bir isimdir. Akif Bey bu saldırganlara karşı ne tür bir suç işledi ki bu saldırı ile karşı karşıya kaldı.

Kendi adıma Akif Beyin bu saldırıyı hak edecek hiçbir eylem içinde olduğunu düşünmüyorum. Bu vesile ile bir kez daha Sayın Akay’a geçmiş olsun diliyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları