26 Mart 2024 - Salı

GÜÇ ZEHİRLENMESİ VE ZEYDAN KARALAR

zeydan karalar güç zehirlenmesi

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
622 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Makam ve mevki insanda bazen güç zehirlenmesine sebep oluyor. Zeydan Karalar’ın seçim öncesinde güç zehirlenmesine yakalandığını düşünüyorum. Aksini söyleyen var ise yazımda konu edeceğim hadise üzerinden bana katılıp katılmadıklarını beyan edebilirler.

Sayın Zeydan Karalar Karataş ilçesine giderek burada bir konuşma yapıyor. Seçmene ‘ben sizdenim’ diyerek Arapça bir cümle kurarak halkın kendisine oy verip sahip çıkmasını istiyor. Bunu söylerken de ‘Taş medreseli olanlar bizim kardeşimiz değildir’ cümlesini kuruyor.

Taş medreseliler ‘MHP’nin içinde politika yapmış, yeri gelmiş cezaevinde yatmış, ülkücülük davasında ömür vermiş’ kişilerdir. Bu kişilerin Zeydan Karalar’ın veya onun gibi düşünenlerin kardeşi olsa ne olur? Olmasa ne olur?

Zeydan Bey çok ayıp etti bana göre. İnsanları ayrıştıran, ötekileştiren bir tutum içinde olmak bir siyasetçiye kazanç getirmez. Seçim döneminde hiç ama hiç getirmez. Aksine insanların Zeydan Beye oy vereceği varsa ondan da vazgeçerek oylarını vermezler.

Niçin böyle konuştu Sayın Karalar onu anlamış değilim. Hatasının farkına varmış olacak ki aynı anda bu ayrıştırıcı konuşmasının çekiminin yapılmamasını, canlı yayının kesilmesini ve bu sözlerinin asla yayınlanmamasının talimatını da anında orada veriyor.

Taş medreselilerin oyuna talip değil demek ki Sayın Karalar. Önceki seçimde Hüseyin Sözlü’ye oy vermemek için kendisine oy veren taş medreseli, ülkücü ve MHP’li adını ne koyarsanız koyun. Bütün bu insanların oylarının helalliğini böyle davranmakla mı alıyor?

Yazık ki ne yazık…

Zeydan Karalar, ağzını açtı mı kardeşlikten bahseder. Değişik ortamlarda Sayın Karalar, solculuk damarı kabarıp hamasi nutuklar ile eşitlik, insan olmak yeterli gibi cümleler kurar. ‘Tüm renkler bizimdir’ ifadelerini kullanır.

Demek ki hepsi yalanmış!

Sayın Karalar ve CHP’nin genel merkezi, genel başkanı, milletvekilleri ve hatta ne kadar il, ilçe yöneticileri varsa bu kaydı izleyerek bir yorum yapsınlar istiyorum. Sayın Özgür Özel’in de bu olup bitenlerden haberdar olması gerekir diye düşünüyorum.

Zeydan Karalar’a bu konuşma hiç ama hiç yakışmadı.

Ben böyle düşünüyorum. Eğer taş medreseliler, ülkücüler, MHP’liler Karalar’a o vermezler. Vermeyecekler de…

Sayın Karalar’a bu ayıpta yeter…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları