22 Ocak 2024 - Pazartesi

KARALAR DEM'LENECEK!

DEM ,KARALAR

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
165 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

31 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP’nin adayı olarak Zeydan Karalar isminin açıklanmasının ardından AK Parti’de Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir’in ismini açıkladı.

Karalar’ın karşısında yarışa katılacak iki isim böylelikle belli oldu. Ayyüce Türkeş ve Fatih Kocaispir bu rakipler…

Adana’da en fazla merak edilen konular arasında DEM Parti’nin aday çıkarıp çıkarmayacağı konusu yer alıyordu. Bu konuda netleşmeye başladı.

DEM Parti, Adana’da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çıkarmayacak…

CHP, DEM Parti ile görüşmelerini sıkılaştırdı. DEM Parti kaynaklı bilgilere göre, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayını çıkarmayacak olan DEM Parti, Büyükşehir seçimlerinde Zeydan Karalar’ı destekleyecek.

Yani Karalar DEM’lenecek…

DEM Parti’nin Adana Milletvekili ve şuan itibariyle Parti Eş Genel Başkanı olan Tulay Hatımoğulları, gazetemize yaptığı ziyaret sırasında 2019 seçimlerinde Millet İttifakı’nı destekleyerek aday çıkarmadıklarını, Zeydan Karalar’ı desteklediklerini belirtmişti.

Sayın Tulay Hatımoğulları ifadeleri arasında ‘Bizim seçmen tabanımız Zeydan Karalar’ın belediye yönetiminden memnun değil. İYİ Parti bile bizden daha çok memnun oldu Sayın Karalar’dan’ açıklamasını yapmıştı.

Yani bir adet ‘Destek verdik ama çırak çıktık’ yorumunu yapmıştı. Beraberindeki partililer de aynı konudan şikâyet ederek dertlenmişlerdi.

Peki, şimdi aynı Zeydan Karalar aday oldu. Çırak çıkmamak adına ne yapacaksınız?

Yazılı bir belge mi alacaksınız elinden?

Notere mi götürüp elinden belge alacaksınız?

Bunu da anlamış değilim…

Netice itibariyle DEM Parti’ye hayırlı ve uğurlu olsun bu birliktelik…

Ümit ederim ki çırak çıkmazlar...

 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları