08 Aralık 2023 - Cuma

KARALAR NEYE GÜVENİYOR?

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
122 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Bazen siyaseti bilmediğimi, bilemediğimi düşünüyorum! Oysaki siyaseti ve siyaset yapanları ‘az çok’ biliyorum, tanıyorum…

Buna rağmen ‘nutkum tutulur’ gibi gelişmeleri izlediğimde hayretler içine düştüğüm oluyor.

Aslında benim kendimi böyle hmem benden kaynaklanmıyor. Karşımızdaki siyasi isimlerden ve onların tavırlarından kaynaklanıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, önceki gün bana çok iddialı bir cümle kullandı. ‘Ben adayım diyorsam adayım’ cümlesini Sayın Karalar’ın ağzından duyunca ‘bu kadar emin konuşmanızın vardır elbette bir sebebi’ ifadesini kullandım başkan beye…

‘O kadar da olsun’ diye yanıt aldım Sayın Karalar’dan.

Mevcut belediye başkanı olarak aday gösterileceğine bu kadar emin olan Karalar, önceki gün Ankara’ya genel merkeze giderek Özgür Özel ile görüşmüş.

Sanırım ‘ben adayım’ ifadesinin alt yapısını yaparak pekiştirmiş.

Hayırlı ve uğurlu olsun. Ümit ederim ki, Sayın Karalar yanılmaz.

Zeydan Karalar’ın CHP’den aday gösterilmesi demek seçimi yeniden kazanacağı anlamına gelir mi?

İYİ Parti’nin kendi adaylarını çıkarıp seçime tek başına gireceklerini açıklamalarından sonra, HEDEP’in de ‘uzlaşacak noktadan uzaklaştığı’ şu günlerde Sayın Karalar’ın işi oldukça zorlaşacağa benziyor.  Kaldı ki CHP’nin oyu tek başına yeterli olmuyor Adana’da seçimi kazanmak adına…

Rakiplerinin kim olacağını bilmeden Sayın Karalar’ın ‘yeniden seçilirim’ cümlesi de sanırım koltuğun verdiği kudretten kaynaklanıyor.

Şunun şurasında fazla bir zaman kalmadı. Zeydan Karalar’ın bu seçimi önceki seçime göre çok zor geçecek. Orası da görünün köy misali karşımızda duruyor.

Zoru başarabilecek mi?

İzleyerek göreceğiz, tıpkı siz kıymetli  okuyucularımız gibi…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları