28 Ocak 2024 - Pazar

BÜYÜKŞEHİR 'GÖRMEZLİKTEN' GELMİŞ!

BÜYÜKŞEHİR

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
353 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehir içindeki kaldırım işgalleri ve trafiği zora sokan parklar konusunda ‘samimi itirafta’ bulundu.

‘5 yıllık belediye başkanlığım döneminde dokunmadık. Ama yeni dönemde izin vermeyeceğiz!’

Bunun adı samimi itiraf…

Peki, bu itiraf halka eziyet getirirken Sayın Zeydan Karalar bu konuda niçin bu kadar rahat davrandı?

‘Tamamen siyasi kaygılarla rahat davrandı’

Başkana sorsanız pandemi, deprem gibi nedenleri sıraladı sıralamasına da için özü siyaseten kaldırım işgalinde bulunanlardan gelecek oy hesabı ile bu kadar konuya ‘FRANSIZ’ kalmayı tercih etti Sayın Zeydan Karalar…

Bu ‘samimi itirafı’ Sayın Karalar’a nasıl yansır?

Bence tamamen olumsuz yansır. İkinci dönem olarak nitelendirdiği yeni dönemde seçimi kazanırsa kaldırım işgalleri ile mücadele edecekmiş Sayın Karalar!

İnandırıcı mı sizce?

Bence değil…

Çünkü Sayın Karalar bu konuda söylemi ile eylemi birbirini tutmayan bir davranış sergileyen yapıya sahip. Bir belediye başkanı şehrinin kaldırımları işgal altında olduğu bir dönemde ‘seslenmeyerek idare ettik’ diyebilir mi?

Zeydan Karalar bu, der!

Yeni dönemde ortaya koyduğu projelerin de ‘cılız’ olduğunu bildiğim için geçen gün kaleme aldığım yazımda bu konuya işaret edip ‘Adanalıları tatmin etmeyen projeler’ diyerek nitelendirdim Sayın Karalar’ın projelerini.

Aslında kendisi de biliyor projelerin o kadar basit ve ayakları yere basmayan projeler olduğunu!

Kendi adıma Adana’daki kaldırım işgallerini dile getiren onlarca haber ve köşe yazısı kaleme aldığım için Sayın Karalar’ın da bu haberlere olan duyarsızlığını yaşadığım için önümüzdeki dönemde kararlı davranış sergileyerek kaldırım işgallerini sona erdireceği yönündeki açıklamasına inanmadığımı bir kez daha belirtmek isterim.

Sizi bilemem ama benim görüşüm bu…

Doğrusu seçmen olarak sizin de görüşlerinizi merak ediyorum.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları