24 Ocak 2024 - Çarşamba

YANGIN RAPORUNU NİÇİN AÇIKLAMIYORSUNUZ?

YANGIN RAPORU

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
186 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Adana’da iki hastanenin arşiv dairesinde yangın çıktı. Bu yangınlarla ilgili o kadar geniş çaplı spekülasyonlar ortaya atıldı ki bu konuda yetkili mercilerin yangın raporunu açıklamaları gerektiğini hatırlattık yetkili ve etkili isimlere.

Ne yazık ki yetkili ve etkili isimler çağrımızı duymazlıktan, görmezlikten geldiler.

Yangın raporunu açıklamak bu kadar zor mu? Saklı ve gizli mi ki açıklama yapmıyorlar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar beye bu konuda çağrıda bulunduk. Sayın Karalar’da duymazlıktan, görmezlikten geldi.

Yangınla ilgili iki küçük çocuğun görüntülerine rastlayanlardan da ses çıkmadı!

Demek ki devlet sırrı!

XXX

SAÇMA SAPAN ANKETTEN MEDET UMUYORLAR!

Bu şehrin siyasetçilerine akıl sır erdiremiyorum. Kafaları inanın bana hiç basmıyor!

Adana’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli olmuş ama bu kafaları basmayan siyasetçiler bir bardak suda fırtına koparmak isteyerek saçma sapan anket yapmaya çalışıyorlar.

Pazar akşamı 312 kodlu yani Ankara kodlu bir telefondan Adana Büyükşehir Belediye Başkanının kim olması gerektiği yolunda bir anket için telefonum arandı. Bu kafaları basmayan siyasetçiler, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayları olarak Hüseyin Sözlü, Zeydan Karalar, Fatih Kocaispir ve Ayyüce Türkeş’ten hangisini belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz? Diyerek soru yönelttiler.

Saçmalığa bak!

Adaylar belli olmuş. İçlerinde Hüseyin Sözlü aday dahi değil. Aday olacak yeri kalmamış olan Sözlü’yü ankete dâhil ederek neyi hesaplıyorlar? Onu da anlamış değilim.

Suyu bulandırmak isteyenlere küçük bir hatırlatmada bulunmak isterim.

‘Kendinizi küçültüyorsunuz!’

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları