13 Şubat 2024 - Salı

KOCACIK MI POLİTİKAYI BİLMİYOR? BİZ Mİ?

ÖZCAN ALADAĞ

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 4 dk.
71 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık hanımın siyaseten yaptığı açıklamanın ayaklarının yere basmadığını ve siyaseten var olan gerçeği kapatma adına yapılan öylesine bir açıklama olduğunu söyleyerek yazıma başlamak istiyorum.

Sayın Azime Kocacık hanıma siyaseti iyi bilen birileri varsa şayet İYİ Parti’de ‘yardımcı’ olsunlar lütfen!

Peki, bunları niçin yazma ihtiyacı duydum. Öncelikle bu konuya işaret etmek istiyorum.

İYİ Parti Adana’da resmen dağılıyor! Evet, yanlış okumadınız. Her gün birileri istifa ederek partiden başka partilere katılıyor. Destek verdiklerini açıklıyorlar.

Eski il başkanı istifa ediyor, Zeydan Karalar’a destek verdiğini açıklıyor. (Göktürk Boyvadaoğlu) Belediye meclis üyeleri istifa ederek Karalar’a destek verdiklerini açıklıyorlar. (Kozan Belediye Meclis Üyesi) Ceyhan Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Aydar’a destek verip sokak sokak dolaşıyor. Yetmiyor, Sarıçam İlçe Başkanı ve teşkilatın tüm mensupları istifa ediyor. Basın açıklamaları yapıyorlar.

Bizim il başkanı Azime Hanım, bütün bu kopuşları, kaçışları görmezlikten kendisi geldiği gibi basın mensuplarının da görmezlikten gelmesini bekliyor.

Cumartesi günü yayınlanan gazetemizde İYİ Parti’nin Sarıçam ilçe başkanlığındaki bu istifaları manşetimize taşıyarak ‘deprem’ diyerek manşet attık.

Gazetemizin bu manşet haberini diğer gazeteler nasıl değerlendirdiler bilemem ama biz konuyu ‘İYİ Parti’de deprem’ diyerek değerlendirdik.

İl Başkanı Azime Hanım, Pazar günü gazetelerin haber merkezlerine bir basın açıklaması göndererek ‘istifaların sayısı birkaç kişiden ibarettir’ diyerek istifaları küçümsedi. İstifaları küçümsemesi bizim açımızdan hiç önem arz etmiyor.

Lakin arkasından kullandığı ifade çok çirkin ifade!

‘Yerel gazetelerde çıkan haberler yalandır!’

Hayırdır Azime Hanım, biz yalan haber mi yapıyoruz? Yoksa siz istifaları gizlemeye mi çalışıyorsunuz?

Bence siz kopuşları ve kaçışları gizlemeye çalışıyorsunuz. Bugüne kadar yalan ve yanlış haber yapmadık. Bunu etrafınızdaki politikacılara bizi sorarsanız anlarsınız.

Sanki İYİ Parti’de istifalar, kopmalar yok. Yerel basın bu haberleri kendisi uyduruyor!

Neyse, siz meramımızı anladınız.

Azime Hanıma bir soru sorarak yazımı bitirmek istiyorum. ‘Sayın Azime Hanım, partinize katılımlar olup yakasına rozet taktığınız kişileri basına ve kamuoyuna tanıtırken rozet taktığınız kişi sayısı 5 kişiyi geçmiyor. Ama sizin açıklamanıza göre partinize bu kişilerin kalabalık aileleri ile yüzlerce insanın katıldığını söylüyorsunuz. Haberlerinizde bu konuya yer veriyorsunuz.

Peki, istifa edenler yakalarına rozet taktığınız kişiler kadar az da değiller. Toplu fotoğraf çektirip istifa ettik demişler. Birkaç kişi diyerek nitelendirdiğin bu istifalarda oturup kişileri mi sayacağız? Bunların TC’lerini alarak partiye kayıtlı mı? Değil mi? Diyerek soruşturacak mıyız?

Siz çıkan haberi yalanlayacağınıza partinizden kaçışları önleyin. ABD’den iki ithal ismi milletvekili yaparak sonrasında yerel seçimlerde yaptığınız yanlışlıkların bir irdelemesini yaparak öyle açıklama yapın.

Bakın bu yalan haber yapmakla itham ettiğiniz gazeteler sizin haberlerinizi yapan gazeteler. Basın açıklamasındaki ifadeleriniz çok çirkin olmuş.

Eğer farkında değilseniz bir kez daha okuyun lütfen…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları