19 Mart 2023 - Pazar

AK PARTİ HÜKÜMETİNE ÇAĞRI

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
155 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Deprem felaketini yaşayan 11 ilden birisi olan Adana halkı, AK Parti Hükümetine çağrıda buluyor. ‘Şakirpaşa Havaalanını kapatmayın’

Bu çağrıya kulak vermesi gereken mevcut hükümet olup dikkate almadığı takdirde Adanalıların tepkisini alacağını da sanırım iyi biliyordur.

Ben kendi adıma AK Parti’nin Milletvekilleri olarak Adana’yı mecliste temsil eden vekillere başta olmak üzere, İl Başkanı Mehmet Ay ile tüm yetkililere buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum.

‘Deprem felaketinde önemli bir görev üstelenen Şakirpaşa Havaalanı kapatmayın’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP basın açıklaması yaparak bu konuda aylar öncesinde Hükümete çağrıda bulunmuştu.

Başkan Zeydan Karalar yine bu düşüncesini yeniledi.  ‘Yetkililere sesleniyorum, önemli bir nüfusa hizmet veren havalimanımızı kapatmayın’ dedi.

Ve Karalar bu konuda şu ifadeleri kullandı.

“Adana Havalimanı depremin ilk gününden itibaren zaten lojistik görevi gördü. Depremden sonra havalimanımıza yaklaşık 500 uçak indi. Hepsinin transferini bizim arkadaşlarımız yaptı. Askerler, arama kurtarma ekipleri, uluslararası ekipler geldi. Ben bu vesileyle yetkililere sesleniyorum, önemli bir nüfusa hizmet veren havalimanımızı kapatmayın “

Doğru söze ne denir?

Adana Milletvekili olarak Hükümetin milletvekili konumunda olan isimlerden bu konuda ne düşündüklerini öğrenmek istememizin hakkımız olduğunu düşünüyorum.

Ne yazık ki Adana Milletvekilleri bu konuda bir tek kelam edemiyorlar.

Olacak iş değil…

Kendilerinden beklentimizi biz Adanalılar olarak günlerdir dile getiriyor ve bekliyoruz.

İnşallah sesimizi duyarlar.

Zeydan Karalar’da halkının sesini dile getiriyor. Siyaset yapmıyor bu konuda.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları