09 Nisan 2024 - Salı

SEÇİM KURLUNDAKİ MAZBATA ALINDI

mazbata

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
37 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Kozan Belediye Başkanlığı yarışında ipi göğüsleyen MHP’nin adayı Mustafa Atlı’nın işçi kadrosunda olmasına karşın zamanında istifa etmediği yönündeki itirazlar nedeniyle kazandığı mazbatası ilçe seçim kurulunda bekliyordu.

İlçe seçim kurulunun verdiği kararın ardından konu il seçim kuruluna intikal etti. Hukuki anlamda ‘sıkıntı yok’ kararının çıkması üzerine seçim kurulunda bekleyen mazbata Mustafa Atlı’ya takdim edildi.

Mustafa Atlı, mazbatayı alarak doğru mezarlığın yolunu tuttu. Bir önceki belediye başkanlığı seçiminde kendisi gibi seçimi kazanan ancak yapılan itirazlar sonrasında başkanlık koltuğuna oturamayan kuzeni merhum Nihat Atlı’nın kabrini ziyaret eden Mustafa Atlı, üzüntüsünü dışa vurup Nihat Atlı’nın kabri başında ağladı.

Aslında mezarın başında Mustafa Atlı, Nihat Atlı’ya ‘mezarında rahat uyu, bak mazbatayı senin adına da aldık’ mesajını vermişti.

Burada konuşan Başkan Mustafa Atlı, “Kozan’da çok şey söylendi ama çalıştık kazandık. Emanetini teslim alıp sana geldik. Senin akraban olmamı bile yazanlara şimdi amcasının oğlu Mustafa Atlı olarak diyorum ki biz her şeyden önce dosttuk. Kabrin nur olsun” dedi.

Mesaj açık ve netti.

Mustafa Atlı, 5 yıllık dönem içinde hem kendine hem de Nihat Atlı’ya yakışır duruş sergileyerek Kozan’a önemli hizmetler yapmak zorundadır. Seçim döneminde tahlil ettiği Kozan adına eksiklikleri tespit ettiğine göre, biran önce kolları sıvayarak bu eksiklikleri giderip Kozan halkının oylarının karşılığını hizmet olarak vermelidir.

Bunu yapacak bilgi ve donanıma da sahip Mustafa Atlı. Belediye başkanı olmanın rehavetine kapılacak kadar da deneyimsiz ve beceriksiz olmadığını en azından kendi adıma tanıdığım kadarıyla biliyorum. Başarılı olması adına da Kozan halkının vermiş olduğu bu yetkiyi en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.

İnşallah Kozan adına güzel hizmetler üretir. Bizlere de bu hizmetleri kamuoyuna tanıtmak, iletmek düşer.

Bu vesile ile Mustafa Atlı’ya yeni görevi hayırlı olsun diyorum.

Yarın Ramazan Bayramı. Bayramların insanlara huzur ve mutluluk getirmesini en kalbi duygularımla diliyorum. Tüm okuyucularımızın mübarek Ramazan Bayramlarını da en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları