13 Mart 2022 - Pazar

KİM KİME HAKSIZLIK EDİYOR?

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
193 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Siyasetin özünde eleştirmek, tenkitlerle rakibinizi  yıpratmak gibi duygular yatar. Bunu gerçekleştirirken

nokta atışı yapmanız gerekir ki eleştirileriniz size geri dönmesin. Kendi okunuzla kendinizi hedef almamak adına nokta atışı yapmak gerekir. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Mart ayı meclis oturumunda Başkan Zeydan Karalar’a MHP’li Cemal Demirdağ okları fırlattı. Bu okların bir kısmı kendisine geri döndü! Demirdağ, asfalt maliyeti çıkarıp belediyenin asfalt çalışma miktarını kendilerini izah ederek inandırmalarını istedi. Karalar anında yanıt verip ‘hesaplamanda yanlılık var’ diyerek oku tekrarında Demirdağ’a fırlattı.Demirdağ, sosyal denge anlaşmasının yeterli olmadığını ve yeniden Büyükşehirde sosyal dengeanlaşmasının yapılmasını önerdi. Karalar anında yanıt verip ‘kaç yıldır sosyal denge zammı yapılmıyordu?Bunu bir öğren de gel. Zammın bir balemi var. Bunun üstüne çıkamazsınız’ ifadeleriyle okları geri fırlattı. Demirdağ, kamuya ait arazilerin odalar, borsalar,STK’lar, kulüpler tarafından çökülerek lokal haline getirildiğini ve buralardan rant elde ederlerken,varoşlarda yaşayanların bu lokallerden yararlanamadığını söyledi. Karalar ise ‘buraları ben vermedim. Benden önceki dönemlerde verildi’ diyerekokları geri fırlattı.

Kim kime haksızlık ediyor? Orasını bilemem ama siyasette attığınız okun geri size dönmemesi adına dersinize iyi çalışacaksınız.

***

ÇÖKÜLEN YERLER ALKOL

ALMA MEKÂNLARI OLDU

MHP’li Meclis Üyesi Cemal Demirdağ haksız değil vallahi. Adana’daki en güzel alanların odalara, derneklere, kulüpleri lokal olarak tahsis edildiğini ve buralara adeta çöküldüğünü ifade etti.Bence haklı… Hem de çok haklı Sayın Demirdağ…Çökülen bu yerler lokal yapılıyor ve para kazanılıyor buralardan. Yani alkol alma mekânları oluyor. Kiraya veriliyor, idarecilerin yeme, içme mekânlarıoluyor bu güzelim yerler…Kim verirse versin sonuç ortada. Sayın Zeydan Karalar ‘benden önce verilmiş yerler’ dedi buralarıiçin. Doğrudur, kendisinden önceki dönemlerde verilmiş olabilir. Lakin bugün süre uzatmaları gelen, hatta yeni yer isteyenlerin sıraya girdiğini de SayınKaralar unutmamalı. En azından bir yerden başlamalı… Tıpkı parkların içinde mantar gibi türeyen veişgalin daniskasını gerçekleştiren büfelerde olduğugibi… Zeydan Beyden önce verilen büfelere ZeydanBey döneminde eklenenler olmadı mı? Oldu… Amaadabına göre oldu. Yani kendilerine çeki düzen verdiler. Hormonlaşmaya izin vermediler.Şu lokal, mekan işleri herkesi bozuyor, bunu dabiliyoruz. Kafa bulunan yerler olmaktan çıkartılır mıbu gibi yerler?Zor… Hem de çok zor…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları