02 Temmuz 2022 - Cumartesi

DEMEK Kİ NEYMİŞ!

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
134 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

CHP eski Adana Milletvekili Ümit Özgümüş’ü sever, sayarım. Dik duran, dürüst bir kişiliktir. Son söyleyeceği lafı peşinen söyler. Kıvırmaz, bükülmez. Böyle insanlara hele bu dönemde az rastlarsınız.
Sayın Ümit Özgümüş’ü bir ziyaretimiz sırasında mecliste birlikte görev yaptığı ve bir dönem destek verdiği Muharrem İnce konusunda düşüncelerinin ne olduğunu sorarak bilgi almak istedim. Sayın Özgümüş ‘Tek kelime ile yol yürüyecek adam değil’ demişti.
Sayın Özgümüş’ün o ifadelerini de o tarihte gazetemizde haber ve köşe yazısı olarak değerlendirip okuyucularımızla paylaşmıştım.
Bu görüşmenin üzerinden epey zaman geçti. Sayın Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’ni kurmadan önceydi bu görüşmemiz. Sayın İnce, parti kurdu bu görüşmeden sonra. Ben de Ümit Özgümüş Beyle Sayın İnce’nin kurduğu partiyle ilgili görüşünü almam için bir türlü fırsatım olmadı.
Sayın İnce, partisini kurdu kurmasına da akabinde önemli gelişmeler yaşandı Memleket Partisi’nde. İnce ile yollarını ayıran ayırana. Yani İnce’yi terk edenler öyle bir arttı ki İnce kurultaya gitme kararı aldı. İl başkanlarını görevden aldı. Yani Memleket Partisi resmen çatırdadı…
Memleket Partisi’ndeki bu çatırdama aslında geliyorum diyordu. Adana’yı ziyaret eden İnce’ye partililer il başkanı şikâyet ediyor, İnce ise aksine il başkanının savunuyordu Seyhan Oteli’nde…
Seyhan Oteli’nde il başkanını partililerine karşı savunan Muharrem İnce, aynı il başkanını iki ay sonra görevden aldı!
Yani tehlike geliyorum demişti…
Aslında Muharrem İnce, yola çıktığı insanlara sahip olamadı. Yolda bulduğu insanı yola çıktığı insanlara tercih etti!
Benim Memleket Partisi’nin çatırdaması konusundaki görüşüm bu…
Aynı Muharrem İnce, CHP içindeki çete diye nitelendirdiği isimlere tepki gösterirken onlara ‘ben bu partinin öz evladıyım’ diyerek sesleniyordu. Bugün kendi partisinde yani Memleket Partisi’nde öz evlatlarını üveylere tercih eder noktaya geldi.
Satırı aldı eline, kesmedik baş bırakmadı!
CHP Genel Başkanı olsaymış meğer neler yaparmış neler!
Yani Ümit Özgümüş Bey bir kez daha haklı çıktı. Hakkını teslim edelim.
Demek ki neymiş…
Yola çıkarken sana yol arkadaşlığı yapanları yolda bulduklarınla değişmeyecekmişsin…
Değişirsen ne olur?
Bugün içine düştüğün duruma düşermişsin…

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları