19 Mart 2023 - Pazar

GÜZEL İNSANA MİLLETVEKİLLİĞİ YAKIŞIR

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
136 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçim tarihinin 14 Mayıs olarak netleşmesi ile birlikte siyasi partilerinden aday olmayı düşünen yerel siyasetçiler bulundukları görevlerinden istifa etmenin mecburiyetini yerine getirmeye başladılar.

Bunlardan bir tanesi de AK Parti’nin Çukurova İlçe Başkanı olan Şahin Çetin oldu.

Bildiğim ve tanıdığım kadarıyla AK Parti içinde sevilen bir isimdir Şahin Bey. Görev yaptığı dönem içinde herkesin derdine çare olmaya çalışmış, parti içindeki dengeleri koruyarak milletvekilleri arasında birisine yakın duruş sergileyip diğerine karşı da duruş sergileme gibi ayrımcılık içine girmeden ilçe başkanlığı görevini sürdüren biri isimdir.

Ben öyle tanıyorum, öyle görüyorum buradan baktığımda.

AK Parti içinden milletvekili adayı olma yarışına giren isimlerin sayısının oldukça fazla olacağını da biliyorum. Temayül yoklamasını bu dönem internet üzerinden yapacak olan AK Parti’de milletvekili listesini genel merkez hazırladığı için temayül yoklamasının ‘gaz alma’ operasyonu olduğunu her daim söyler dururum.

Genel merkezin milletvekili aday listesini oluştururken toplumda karşılığı olan, sevilen isimleri listeye almasında yarar görüyorum. Partiye çalışan, bugüne kadar sıkıntılı bir yöneticilik göstermeyen, herkesin sorununa çözüm bulmak adına kendini görevli sayıp toplum tarafından da böyle bilinen insanların listelerde olmasında yarar olduğunu düşünenlerdenim.

İşte Şahin Çetin’in de böyle bir isim olduğunu en azından bugüne kadar yaptığı çalışmalarıyla biliyorum, tanıklık ediyorum.

Böyle bir ortamda Şahin Çetin ilçe başkanlığından istifa ederek yarışa katıldı. Kendisine bu yarışta başarılar diliyorum. Kısmet olursa vekillik nasip olursa da aldığı sorumluluğu layığı ile yerine getireceğini düşünüyorum.

AK Parti’nin bu dönem Adana’ya ithal milletvekili adayı getirip dayatmayacağını da bu arada düşünüyorum. En azından böyle olmasını temenni ediyorum.

Daha önce getirip dayattığı ithal adaylar ve vekillik yapanlar bugün ortalıkta yoklar.

Demek ki neymiş, doku uyuşmazlığı varmış!

Şahin Çetin’e yolu açık olsun diyorum. Güzel bir insan. İnşallah emeklerinin karşılığını alır. Adana’ya hizmet etme imkanı bulur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları