11 Nisan 2022 - Pazartesi

ÇİZEN ÇİZİLİR

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 6 dk.
204 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Etme bulma dünyası… Bu dünyada ne ekersen onu biçersin. Yaşarken de hiçbir suç karşılıksız kalmıyor. İlahi adalet tecelli ediyor bir adet…
Hangi konuda derseniz deyin, bu acı gerçekle maalesef yüzleşiyorsunuz. Ektiğinizi biçiyorsunuz.
Bu kısa bilgilendirmeyi niçin yapma ihtiyacı duydum? Önce onu izah edeyim diye düşünüyorum.
İYİ Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan Meral Akşener Hanım bir operasyon yapmış. Bu operasyonda Koray Aydın’ın yetkisini elinden alıp kendisine bağlamış tüm yetkiyi.
Bana sorarsanız da iyi etmiş. Çünkü o kadar çok tepki vardı ki Koray Aydın’a. Haddi hesabı olmayan bu tepkilerin de önünü kesmiş böylelikle.
Bahse konu Koray Aydın, son İYİ Parti Kurultayı’nda seçimler sırasında kongre salonunda bir liste dağıttırıp Adana İYİ Parti Milletvekili İsmail Koncuk’u ve Ümit Özdağ’ı liste dışı bırakıp ‘Hiçbir zaman listede yer almayacaklar’ diyerek kategorize etmişti.
Yani İsmail Koncuk ile Ümit Özdağ’ın üzerini çizmişti.
Gelinen noktada devran döndü, çizen Koray Aydın’ı da Meral Akşener çizdi.
Koray Aydın’ın üzerini çizdiği İsmail Koncuk ve Ümit Özdağ, partiden bastılar istifalarını. Ve kendileri gidip bir parti kurdular. Adını da Zafer Partisi yaptılar. Hoş orada da sıkıntı var ama bir dakika durmadılar partide üzerleri çizilince.
Meral Akşener’in üzerini çizdiği Koray Aydın peki partide kalacak mı? Yoksa İsmail Koncuk ve Ümit Özdağ’ın yaptığını yaparak basıp istifayı bir kenara çekilecek mi?
Çizen çiziliyor…
Üzerinizin çizilmesini ancak yaşayan bilir. Ben de kendi adıma çizik yiyenlerdenim.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı seçimlerinde 9 yıl aynı yönetimde birlikte çalıştığım bugünün de cemiyet başkanı olan Cafer Esendemir ile 3 kişilik çizim ekibinin gazabına uğrayanlardanım. Kendi adıma istifa edip gitmedim. Onurluca mücadelemi sürdürüyorum.
Demem odur ki, herkes ektiğini biçer. Kendi adıma da bana karşı yapılan bu çizik operasyonundan sonra sabırla bekliyorum o ilahi adaletin tecelli edeceği günü görmek adına.
Allah kimseye çizik yeme gibi bir olayı yaşatmasın. Hoş, bu tür komplonun ve istenmeyen olayların merkezinde olanların da vicdanlarının karardıklarını görüyorum.
İYİ Parti’deki bu gelişmeleri görünce, kendi adıma böyle bir yazıyı yazma kararı aldım. Yarın görüşmek ümidiyle…
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları