12 Ağustos 2020 - Çarşamba

(BAKIŞ AÇISI ) KARATE'DEN SORUNLU SEYHAN BELEDİYE’Lİ YÖNETİCİLERE YAZIKLAR OLSUN

Yazar - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
696 okunma
HÜSEYİN YETİŞ

HÜSEYİN YETİŞ

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 3649543
Google News

Türkiye’nin  en büyük ilçeleri arasında  ilk sıralarda bulunan Seyhan’da Belediye’nin karate branşını aktif hale getirmemesi ve ilçede bulunan spor kulüplerine kaynak aktarmaması tepkilere neden oluyor. Neden  getirsinler ki ?

Voleybol, Futbol  branşında iki takıma destek vermek dururken ;  kendi  yandaşlarına  spor kulubü kurdurarak kaynak aktarmak dururken  neden karate spor kulüplerine destek versinler.  ?

Bırakın destek vermeyi  Seyhan Belediye Başkan ı Akif Akay’a , Spordan  Sorunlu Eski Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Özkök’e , Seyhan Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü  meslektaşım Gökhan Üney’e  , Özel Kalem Müdürlüğüne randevu talep etmemize rağmen, Seyhan Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis Üyelerine özellikle  sayın Okay Sangün, Kemal Çelik, Uğur Büyükkantarcı  başta olmak üzere  bir çok meclis üyesine ve hatta çiçeği burnunda Spordan Sorunlu çiçeği burnunda  Başkan Yardımcısı Önder Kaypak’a   derdimizi anlatmamıza rağmen bir yanıt alamadık. Hep geçiştirildik.

Türkiye’nin bir çok il ve  ilçesinde ve hatta bölgesinde  olan Belediye Spor karate takımını Adana’da hayata geçirmek Çok mu zor ? Çok mu zor? Defalarca söylememize rağmen Karate Milli  takımına sporcu gönderen,balkan, Avrupa, Hazar ülkeleri  karate şampiyonalarında  Adana’ya kupa getiren, milli antrenör hocalarımız Maşallah Akurt ,Emre Yılmaz ve karate takımını makamınızda ağırlamanız size ağır mı gelecek?

Uyuşturucu yatağı diye tabir edilen, gençleri  kendi kaderine terk edilen Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Dumlupınar, Gülpınar, Mirzaçelebi, Meydan, Emek, İstiklal, Hurmalı, Yeşilyuva, Hanedan, Sucuzade, Kuruköprü, Kocavezir mahalleleri  başta olmak üzere  daha ismini sayabileceğimiz Hürrriyet, Yenibey,Bey , havuzlu bahçe ,Akkapı, Mıdık , Hadırlı ve bir çok mahallelerde ikamet eden onlarca vatandaşlara hitap edebilecek bir karate okulunu  hayata geçirmek çok mu zor?

 Bakımsızlıktan kırılan ve korkudan  gidilemeyen  parklarınızda cep spor salonları yapmak , aileleri spor’a teşvik etmek çok mu zor? Seyhan İlçesi’nde imkansızlıklara rağmen karate branşında faaliyet gösteren  spor kulüplerine imkanlar ölçüsünde destek verebilmek ? Seyhan Belediye Spor un var olan  ama aktif olmayan diğer branşları  neden  hizmet verdirilmiyor. ?

Olmadı beyler olmadı. Bizler sizleri  belediye başkanlığı makamına,  o meclis üyeliğine  kendinize rant sağlamak yada hizmet üretmemek için  mi  yoksa hizmet veresiniz diye  mi seçtik.

Buradan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na , CHP Genel Merkezi Yöneticilerine, CHP Adana Milletvekillerine , CHP Adana İl Yönetim Kuruluna, CHP Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine sesleniyorum.

Spor fonunu  kendi yandaşlarına aktardığı iddia edilen , ihtiyaç sahibi karate spor kulüpleri  başta olmak üzere bir çok amatör spor kulübünü elinin tersiyle iten partinize mensup belediye başkanı,belediye başkan yardımcısı ve belediye meclis üyelerine müdahale ederek uyarınız. Şayet tüm uyarılarınıza rağmen ;bilinen beceriksiz, yandaş, adaletsiz yönetimini  devam ettirirseler seçimlerde bunun vebali çok ama çok ağır olur.

İşte o zaman şahsım  başta olmak üzere Seyhan İlçesinin binlerce cefakar halkı sizlere tek kelime deriz.

 YAZIKLAR OLSUN.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları