19 Mayıs 2022 - Perşembe

GENEL SEÇİMLERE DE YEREL SEÇİMLERE DE ODA SEÇİMLERİNE DE YEREL BASIN DAMGA VURACAK

Yazar - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 5 dk.
323 okunma
HÜSEYİN YETİŞ

HÜSEYİN YETİŞ

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 3649543
Google News

Her şeyden çok tasarruf ediliyordu da iş belediyelerin yerel basına verdiği yıllık 3 5 bin tl abone ve ilana sıra geldiydi. Öyle ya basına verilen para sanki belediye bütçesinin yarısıydı. Bakmayın siz o belediyelerin ayırdığı dev asa basın bütçelerine o bütçenin 20 de biri bile verilmez .Adana'yı baz alacak olursak yüzün üzerindeki günlük haftalık aylık gazetelere Nerelere verilir neler basın gideri olarak gösterilir onu bilmem.  Ama en azından bizlere bu dönem verilmediği kesin verileceğe de benzemiyor O kadar emek versek de sahada  olsak ta emekçi dostu olanların bizleri görmeyeceği kesin. Dostlar alışverişte görsün misali 3 5 gazete yüzlerce billboard  verirsin yeter. Zaten hazırlanan ilanlara bakınca Atatürk resmi olmadan 19 mayıs Bayramı iyide bayramın öbür adı da ATATÜRKÜ anma neyse eleştirmeyelim destek olmazlar . Ama düşman olmakta üzerlerine yok bazı belediyelerin Hemen tepki gerçi artık iptal edeceğiniz aboneliklerimizde kalmadı zaten ettiniz.  Reklam vermeyip cezalandırmaya çalışsanız zaten vermiyorsunuz.  Yani ne kaldı basını elinizde tutmanın, basınla arkadaş olmanın basınla istişare etmenin yolu..

YOL KALMADI ARTIK TAŞ DUVAR

Özel günlerde yoksunuz, toplu açılışlarda yoksunuz, mitinglerde Genel başkan gelişlerinde dini bayramlarda yoksunuz.  Milli bayramlarda da yoksunuz.  Basına desteğiniz hiç yok.  EE haber atmada varsınız diyeceğim.  Haber atmakta da yoksunuz çünkü sahada yoksunuz.

Sahada olsanız karşılaşırdık halimizi hatırımızı sorardınız ne haldeyiz bilirdiniz.  Hani yerel basın sizleri seçen halkın sesi temsilcisi ya o bakımdan . Ama gözler kör kulaklar sağır.  Hakkımızı savunması gerekenler oy hesabında  haftalık aylık gazetelerin ne kadar oy hakkı var ki oda seçimlerinde.  EE suyu bulandırmamak lazım kimseyle arayı bozmayalım . Günü kurtaralım yeter.

Kurtarın efendiler Bu devran elbet döner Allah'ın sopası bizim elimize de geçer yarın nasıl kurtulacaksanız? EE belediyelerde haklı bahane hazır tasarruf beyannamesi var İyide bu beyanname ulusala da var bilbortlar da da da var afişe de var, televizyona da var Var oğlu var.

GERCİ SİZ SADECE HAFTALIK 15 GÜNLÜK AYLIK GAZETELERE VAR SANIYORSUNUZ DUR  TASARRUF

Öyle ya yüzün üzerine gazeteye verilen yıllık toplamda 1- 1 buçuk milyon bütçe çok ağır gelir size Önceki dönemde veriliyordu ama o önceki dönemdi . Bir spor dalına bir etkinliğe bundan fazlası harcanıyor ama olsun yerel basından tasarruf önemli.  Yoksa mazallah bazı belediyeler batabilir . Gerçi bir Fikirde bizden madem bu kadar tasarruf var oluşturulan devasa basın kadrolarına da gerek yok 2 3 eleman yeter . Bu gidişle yerel basın diye bir şey kalmayacak ya EE zaten özel haber ihtiyacı da yok özel habere gerek yok biri masa başından yazsın noktasına virgülüne dokunulmadan yayınlanır olur biter

Halk da bunu yer !!! Ha unutuyordum bütçe yok . Diğer şehirlerde var her etkinliğe var ama yerel basına yok . Aklımızla oynuyorlar ya 100 ün üzerindeki yerel gazeteye harcanan basın bütçesi kimi belediyelerde genel bütçenin 500 de kiminde 2000 inde biri . Devam edin böyle bakın bakayım halk yiyor mu? Halkın sesini duyuran bizlerin yemediği kesin . Seçimler yaklaşıyor.  Gazete maliyetlerine 1 senede 100 de 200 zam gelmişken ;  Bizden tasarruf etmeye çalışanları tasarruf edilmesine se çıkarmayanları, hakkımızı savunmayanları, bizi görmezden gelenleri bizim unutmayacağımız kesin O yüzden diyorum ki, GENEL SEÇİMLERE DE YEREL SEÇİMLERE DE ODA SEÇİMLERİNE DE YEREL BASIN DAMGA VURACAK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları