27 Temmuz 2020 - Pazartesi

(BAKIŞ AÇISI) BİR KENT KADERİNE TESLİM EDİLİYOR

Yazar - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
448 okunma
HÜSEYİN YETİŞ

HÜSEYİN YETİŞ

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 3649543
Google News

 

 

 

 

Bir zamanların sanayi ve tarım ; ağaların kenti Türkiye’nin 01’i Adana şu günlerde kendi kaderine terk ediliyor. TBMM’de bulunan AK Parti, CHP, MHP,  İYİ Parti  ve HADEP’li Adana milletvekilleri Adana’nın gelişmesi noktasında bir araya gelemezken ; Adana Büyükşehir, İlçe Belediyelerinin başkanları ise kalkınma adına  yetersiz çalışmalarda bulunuyor.  Bir süre önce makam odasına haciz gelmesi ile sarsılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana’nın daha iyi noktalara gelebilmesi için çareler arıyor.

Bir süre önce göreve gelen Adana Valisi Süleyman Elban’ın  başkanlığındaki Adana’daki STK’ların  bu kötü gidişata dur diyebilmek için nasıl bir yol haritası belirleyeceği ise merakla bekleniyor.

**********

ADANA MİLLETVEKİLLERİ HALK'TAN KOPUK...!

Adana'nın siyasi parti milletvekilleri nedense halk'tan kopuk.Halkını ziyaret etmeyen, halkın sorunlarını halkın içinde dolaşmadan, halkın sorunlarını net bir şekilde bilmeden, sadece mecliste konuşulanlara yönelik cevaplar veren, oysa halkın içinde olmayan milletvekilleri halkın sorununu meclise nasıl taşıyacaklar? halkından kopuk olan bir milletvekili ilk seçimde milletvekilliğini mutlaka kaybeder. Oysa milletvekilleri basın danışmanı aracılığı ile basına haber servisi yaptırarak sık sık gazetelerde haber başlıklarına yer verilen milletvekilleri son günlerde yaşanan ve Adana'nın büyük bir utancı olan Adana Büyükşehir Belediyesine yapılan başkanlık makamına haciz gelmesiyle ilgili hangi milletvekili çıkıp'ta basının karşısına haciz konusunu ve adananın yaşadığı bu utancı dile getirdi? Hangi milletvekili böyle bir utanç karşısında gazeteleri ziyaret ederek açıklamalarda bulundu? Yazıklar olsun hepsi suskun, hepsi sessiz, bu halkın vekilleri nasıl sessiz kalabiliyor? bu halk sizleri seçti, kendilerinin vekili yaptı, neden yaptı? Halkın hakkını TBMM'de haklarını arayasınız diye, ya siz nerelerdesiniz? Adana'da bir utanç yaşandı siz neredesiniz? Neden sessiz kalıyorsunuz? Adana'nın tüm milletvekilleri gerekirse çıkacaksınız halkın karşısına adana'nın bu yaşadığı utancı düzeltmenin yollarını arayacaksınız.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları