02 Ağustos 2020 - Pazar

BELEDİYE BAŞKANLARININ DİKKATİNE

Yazar - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
819 okunma
HÜSEYİN YETİŞ

HÜSEYİN YETİŞ

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 3649543
Google News

  Sayın Belediye Başkanları ; sivil toplum kuruluşları vatandaşın sorunlarına  çare bulmak çözüm üretmek için çalışmaktadırlar. Faaliyet alanlarına göre sorunlara çözüm ararken vatandaşların  taleplerine imkanlar ölçüsünde katkıda bulunurlar. 
 Hangi siyasi görüşte olursanız olun. Vatandaşların  oylarıyla seçilen belediye başkanları  görevlerine başladıklarında bulundukları il ve ilçelerde faaliyet gösteren STK’ları asla görmezlikten gelemezler. 
Vatandaşların taleplerini görmezden gelirler ise görev süresi bitince kendilerini görmezden gelenlere zamanı geldiğinde  yapılacak seçim döneminde oy vermeyerek  çok ağır tepki verirler. 
Bizler sivil toplum kuruluşları ve Dernekleri  olarak sizleri uyarıyoruz. 
Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) sesine kulak verin.  Çünkü ; bizler Belediyelerin görevlerini  yaparken yetişemediği  yerlere yetişiyoruz. Onların dertleri ile dertleniyoruz. Ama, yaşadığımız her yerde vatandaşlarımızın oyları ile belediye başkanlığı görevine seçilen  başkanlarımız  görev verdikleri müdürlere de çok dikkat etmeliler. İlgili müdürler  vatandaşın sorununu görmezden gelip  her şeyi  belediye başkanın a toz pembe gösterirler ise orada sorunların daha da fazla olmasına neden olur. 
Ama, maalesef  Adana’da özellikle Seyhan’da  bazı yetki verilen ilgili müdürler Adana halkının  yada mahallelerin sorunlarını  toz pembe gösteriyorlar.  Bu ihaneti  yapanlar vatandaşların sorunlarını görmezden gelerek  çok hatalı davranmaktadırlar. 
Bizler, her sokağa  giren halkımızı dinleyerek sorunlarına çareler  arayan STK’larız. Vatandaşı en iyi bizler anlıyoruz. Dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Vatandaşın derdine derman olamayanlar şayet biz STK’ları dikkate almazlar ise siyasi olan görüşlerinde  kan  kaybı yaşarlar. 
Bu nedenle vatandaşın  derdine derman olmayan, yok sayanları sorumluluğumuz gereği bir kez daha uyarma gereği duyuyoruz. Sizler bizleri yok sayarsanız ; yok saydığınız  bizler günü ve zamanı geldiğinde sizlereçok güzel  bir şekilde  gereken tepkimizi  gösteririz.  Yol  yakınken hatanızdan dönerek STK’laragereken önemi vermenizi  ; vatandaşlarımızın sorunlarına derman olmanızı  arz etmekteyiz. Bu duygu ve düşünceler ile Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları