07 Ocak 2022 - Cuma

DENİZ BANK FARKINI GÖSTERİYOR

Yazar - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
292 okunma
HÜSEYİN YETİŞ

HÜSEYİN YETİŞ

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 3649543
Google News

Yerel Basın kan kaybetmeye devam ediyor. En çokta Adana’da. Nedeni ise önce sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından  açıklanan  Tasarruf Genelgesi’nde  Yerel basın  çok büyük etkilendi. Buna  bir de dolar ve Avro’daki artış eklenince  hayat   kabusa dönüşmeye başladı. Ve maliyetlerin  artmasını  bahane eden zam sever fırsatçıklardan  yerel basın  mensupları da  payını aldı.

Her geçen gün artan zamlar ve tepkilere rağmen tasarruf genelgesinden muaf tutulmamamız  nedeniyle  ne  yapacağımızı  bilemez hale geldik.

Bir taraftan zamlar  diğer taraftan  hayatın her alanında giderek artan  maliyetler  bizleri arayışa sürükledi.  Bu duygu  ve düşüncelerle  2022 yılına girdik. Ne  yapacağımı düşünürken   bankaların  kredi imkanlarını  araştırmaya  karar verdim.  Bir çok banka gibi  Deniz Bank Şubelerinden  Adana Çarşı şubesine  giderek verilen imkanları yerinde  kaynağından öğrenmek istedim.

Türkiye’nin 81 ilinde, 14 bini aşkın çalışanıyla faaliyet gösteren bir kurum olan Deniz Bank’ın  müşterilerine sunduğu imkanları  ise Denizbank Adana Şubesi  Bireysel Satış Yöneticisi Sayın Burcu Taşçı ile  tanışma imkanım sonrasında öğrenebildim. 

.  Güler yüzlü , tecrübeli ve konusunda uzman  olduğunu  gözlemlediğim Burcu Taşçı ve Şube Müdürü Bülent Şahan ile sohbet  ederken , DenizBank’ın  sunduğu pratik finansal çözümlerle esnafın hayatını kolaylaştırmaya devam ettiği  kanısına vardım.

Türkiye'de ekonominin dinamosu olarak konumlanan KOBİ'lerimizin her zaman yanında yer aldığı gözlenen  onlara özel ve hızlı finansal destekleriyle yüzlerini güldüren , DenizBank’ın KOBİ Bankacılığı'nda büyümeye devam ederken, hangi sektörde faaliyet gösterdiklerinden bağımsız olarak her işletmeye ulaşmaya büyük önem verdiğini belirte bilirim.

Esnaflarımıza  sundukları  destekle ülkemiz ekonomisinin güçlü geleceğine yatırım yaptıklarına da inandım. Bu bağlamda hayata geçirilen  yeni kampanyalarla  esnafların  önemli avantajlardan faydalanabilecekleri  DenizBank  farkıyla  daha fazla esnafımıza katma değer sağlamaya devam edecek  gibi.

Covid 19  belasına karşı son derece  hassas ve duyarlı davrandığı gözlenen DenizBank Şube içerisinde konfor alanı oluşturmak ve bu dönemdeki hassasiyete paralel olarak fiziki mesafeyi korumak adına müşteri holüne girişlerde  güvenlik görevlilerinin yönlendirmesiyle yapılıyor.  Tüm şubelerinde hazır bulundurduğu ateş ölçer cihazları vasıtasıyla müşteri kabullerinde yüksek ateş belirtisine karşı ön kontrol gerçekleştiren ; müşteri girişlerinde HES kodu sorgulaması yapılıyor.

Bankacılık işlemleri ise şubelerinin  yanı sıra 7/24, DenizBank İnternet Şubesi, MobilDeniz, DenizKartım ve fastPay uygulamalarından ve İletişim Merkezi üzerinden gerçekleştiriliyor.  DenizBonus kredi kartı alışverişleri ise internetten güvenle yapıla biliniyor.

ATM'lerinden kart veya QR Kod ile günlük para çekme limitinin ücretsiz minimum 5000 TL'ye yükseltilmesinin yanında; sadece QR Kod ile tek temasla günlük 10.000 TL’ye kadar para yatırma olanağı sağlanıyor. Temassızlık konusunda kolaylık sağlamak üzere, 250 TL’ye kadar olan ödemeler, temassız özelliği bulunan DenizBank Kart veya DenizKartım uygulamasında yer alan karekod ve mobil ödeme seçenekleri ile güvenle gerçekleştiriliyor. Dijital kanallardan faydalanarak temel bankacılık ihtiyaçlarını aksatmadan karşılamak için ihtiyaç duyulan  bilgilere, web sayfası ve uygulamaları aracılığıyla ulaşıla biliniyor.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları