23 Temmuz 2023 - Pazar

YOK OLUYORUZ

Yazar - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
360 okunma
HÜSEYİN YETİŞ

HÜSEYİN YETİŞ

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 3649543
Google News

 

 

Neler oluyor. ? Nereye gidiyoruz. ? Neden yok edilme süreci ile karşı karşıya kalıyoruz. ?

Toplumda dayanışma ve yardımlaşmanın  giderek azaldığı; ahlaksızlığın zirve yapmaya başladığı bir dönemden geçiyoruz.  Önce tasarruf genelgesi.  Sonra  pandemi. Ardından dolar ve döviz kuru bahanesi ile bitmek tükenmek bilmeyen zamlar.

Ve.. toplumda   Kibirli  ve ahlaksız kendini  beğenmiş  ;fırsatçı  ahlak yapısı giderek bozulan akıl hastası bireylerin giderek çoğalması.

Bu sürece nasıl gelindi? kim yada kimler hatalı. ? bence herkes şapkasını önüne alarak bir düşünmeli.

Bu toplumda ;  “ benim cebim dolsun” ,  “ne olursa olsun “ düşüncesine sahip olanlara lanet olsun.

6 Şubatta bir deprem yaşadık. 11 ilimizde  OHAL ilan edildi. Sonuç ne..

Her şey göz önünde.  Çok kötü giden bir ekonomik sürecin sonuçlarının  akibetini hep beraber göreceğiz.

**********

Adana.. Türkiye’nin en büyük köyü.. Her alanda gerilemeye devam eden bir zamanların ağalar ve paşalar , sanatçılar diyarı kenti. Ya.. şimdi. İşsizliğin, yoksulluğun tavan yaptığı kent.

Kim ne derse desin. Çok yakın süreçte toplumsal patlamanın yaşanacağı ; yok edilmeye mahkum ailelerin feryatlarının giderek artacağı bir kent..  Kiralık ev bulmayan ailelerin giderek arttığı zamlar karşısında sessiz kalan toplumun ne olacağının sonuçlarını ise hep birlikte göreceğiz.

************************                

Yok oluyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adana Milletvekili olarak bizleri temsil etmek için oylarımızı vererek seçtiğimiz  sevgi ve saygıdeğer  Milletvekillerimiz  ; Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, Ömer Çelik, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru, Sunay Karamık, Faruk Aytek , Orhan Sümer, Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Müzeyyen Şevkin, Sadullah Kısacık, Ayyüce Türkeş, Bilal Bilici’ye açık yüreklilikle sesleniyoruz.

Yok oluyoruz..

Adana’da toplumun aynası olan yerel basın gülün gazeteler dışındaki gazetelerin  2 SGK çalışan, maaş ve büro açma zorunluluğu nedeniyle ağır ekonomik şartlara dayanamadığı için yok ediliyor. Her geçen gün artan vergiler, bağ kur primleri, matbaa maliyetleri ise bir başka sorun. Sesimizi duyan kimseler yok.  Yerel seçimler arafesinde olduğumuz şu dönemde  yok oluyoruz.

Ne yapmalı? Ne etmeli. Bilemez  haldeyiz. Herkesler sadece susuyor ve izliyor. Herkesler ceplerini doldurma peşindeler. Allah sonumuzu hayır eylesin..

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları