31 Temmuz 2020 - Cuma

(BAKIŞ AÇISI) YÜREĞİMİZ KAN AĞLASADA İNADINA SEVİYORUZ ŞİMŞEĞİMİZİ

Yazar - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
474 okunma
HÜSEYİN YETİŞ

HÜSEYİN YETİŞ

yetis.huseyin@gmail.com - 0 (545) 3649543
Google News

Hiç bu kadar üzülmedim. Hiç bu kadar yüreğim yanmadı. Yine olmadı. Yine yüreğimiz  bir kez daha kan ağladı. Ama, Yüreğimiz kan ağlasa da inadına seviyoruz Adana Demir spor’umuzu.

Gece gündüz çalıştılar. Çok mücadele ettiler. Çok alın teri döktüler. Binlerce insanımızın kalbinde sevgileri  hiç eksik olmadı. Ama, kaçırılan bir penaltı nedeniyle 25 yıllık süper lig özlemimiz yine gerçekleşemedi.  Göz yaşlarına da boğulsak ta  giden geri gelmiyor. Umutlar bir başka bahara kaldı. Çifte bayram yapamadık.

Mavi lacivetli göz bebeğimiz  sahada  mücadele verirken ; İnanmış yürekler  türbinde , her yerde  işsizliği, hayat pahalılığını , yoksulluğu bir kenara koyarak asi kentin çocukları için Adana halkı dualarını eksik etmediler. Etmeyeceklerde ..

Adana’nın sancaktarı Adana Demir Spor başkanımız Murat Sancak, başta olmak üzere  herkeslerin ortak görüşü vardı.  Ayağımıza gelen fırsatı  hoyratça elimizin tersi ile geri çevirdik. Hem de siz sahanızda ayağınıza gelen fırsatları değerlendiremezseniz an gelir hatası telafi olmayan sonuçlara katlanmak zorunda kalırsınız.

Yazılacak çok şey var. Konuşacak çok şey var. Ama Adana Demir Spor’u evladı kadar seven gazeteci karate antrenörü olarak acizane şunu ifade etmek istiyorum.

Süper lige çıkmak için sadece sahada değil ; saha dışında da çok iyi mücadele vermek gerekiyor. Tek ses tek yürek olarak ; geçmişten dersler alarak daha fazla çalışarak , doğru ve ilkeli , planlı şekilde neticeye varmak için mücadele vereceğiz. Tek yapmamız gereken şey işi baştan çok sıkı tutmak olacak.  Rehavete kapılmadan,  hata yapıldığında yapıcı eleştirilerimizi  yaparak  gerçekleşmeyen yılların özlemini gerçekleştirmek gerekiyor.

Bunu yaparken asla gemiyi terk etmeden ; sancaktarımızın ve ekibinin yanında yer almaktan asla çekinmememiz gerekiyor.  Başarı başarırım diyenlerin değil: başarıya giden yolda başarılarınıza katkı koyanlarla olacaktır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları