29 Temmuz 2024 - Pazartesi

OBALAR CADDESİNE HİÇ GİRDİNİZ Mİ?

obalarr

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
157 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Yazımın başlığındaki ‘Obalar Caddesine hiç girdiniz mi?’ sorusunu bu şehrin yöneticilerine soruyorum. Sorum okuyucularıma değil, bu kentin etkili ve yetkili isimlerine…

 

Biliyorum ki, bu kentin yöneticileri Obalar Caddesine hiç girmemişlerdir. Girmiş iseler de korumalar ve eskort araçlarla yolu açılarak girmişlerdir.

 

Araçlarıyla Obalar Caddesinden geçerken bizim kudretli yöneticilerimiz hiç trafiği, esnafın durumunu, yolların delik ve deşik olan durumuna görmüşler midir?

 

Bence hayır…

 

Görmüş olsalardı bugün bu yazıyı yazma ihtiyacı duymazdık.

 

Obalar Caddesi, Toros İlköğretim Okulu bölgesinde kaldırımda yürüyemiyorsunuz. Yolda ise aracınızla seyir edemiyorsunuz. Etrafınız Etyopya gibi…

 

Sağınızdan, solunuzdan, önünüzden giden motosikletler yüzünden her an kaza yapma durumuyla karşı karşıyasınız. Bir okuyucumuzun söylediği gibi ‘Okuldan çıkan çocuklarımızı karşıdan karşıya okul öğretmenleri ellerinden tutarak geçiriyorlar’!...

 

Zahmet buyurup klimalı odalarından çıkıp buraların varlığından haberdar olsalar bizim etkili ve yetkili isimlerimiz her yıl bir caddeyi ıslah etseler bugün Adana’nın sorunu kalmaz.

 

Duyarsızlar…

 

Çünkü o makamlara gelirken bütün dünyaları halkın sorununu çözmek değil, kendilerini o makamlara getiren kudretli kişilere hizmet etmek…

 

Maalesef durum bu…

 

Aksini iddia eden yöneticimiz var ise kendilerini Obalar Caddesine davet ediyorum.

 

Kaldırımların işgal altında olduğuna dair yüzlerce haber ve köşe yazısı yazan yerel bir gazeteci olarak ben kentin yerel siyasetçilerine inanmıyorum, güvenmiyor ki bu kaldırım işgallerine son versinler.

 

Yolların delik ve deşikliğine son versinler…

 

Bütün kaygıları siyasi kaygılar…

 

Ne diyelim, o siyasetçileri sizler seçiyorsunuz. O etkili ve yetkili yöneticileri sizin seçtiğiniz siyasetçiler bir yerlere getiriyor.

 

Yani hak ediyoruz!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları