04 Haziran 2024 - Salı

MURAT SANCAK ÇABUK PES ETTİ

özcan aladağ

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 2 dk.
163 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News
 
Tarihler 1 Mayıs 2021’i gösterdiğinde yani bundan tam 3 yıl önce Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, Demirspor’u şirketleştirdiğinde bir açıklama yaparak ‘Hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım’ demişti.
Hakkın rahmetine kavuşmadı Sayın Sancak ama çabuk pes edip ‘başkanlıktan’ ayrılıp takımı da devir etme yolunu seçti!
Adana Demirspor’u Adana Demirspor A.Ş yapan Murat Sancak, şirketleşmenin ardından borsaya açılacaklarını da söylemişti. Gerçek anlamda halkın takımı olması için, kendi ayakları üzerinde duran ve kimseye muhtaç etmeden takımı sırtlayacağını söyleyen Murat Sancak, sonralarında şikâyet etmeye başladı.
‘Adanalılar takıma sahip çıkmıyor’ diyerek şikâyet eden Sancak’ın, gelinen noktada takımı Ahmet Nur Çebi’ye satacağı yönünde ciddi gelişmelere gebe kaldı takım…
Murat Sancak’ın A.Demirspor konusundaki pes eden noktaya gelmesini kim nasıl değerlendirir bilemem ama takımın istikbali hiç ama hiç parlak görülmüyor.
Dün gazetemizde A.Demirspor ile ilgili önemli bir habere imza attık. Adana Demirspor’un kulüp başkanı olarak herkes Metin Korkmaz’ı biliyordu. Ticaret siciline göre A.Demirspor’un başkanı Ali Sancak…
Evet, yanlış duymadınız Başkan Ali Sancak…
Ali Sancak kimdir?
Sanırım Murat Sancak’ın yakınıdır.
Ticaret Sicil Gazetesi’nin 1233.cü sayfasında yayınlanan tescil ilanına göre, Ali Sancak 2 Mayıs 2027 tarihine kadar ‘Münferiden temsile yetkili’ yönetim kurulu başkanlığı görevine getirilmiş.
Netice itibariyle Murat Sancak’ın kafalardaki bu olumsuzlukları ortadan kaldırma adına ‘ölene kadar başkanlıktan vazgeçmesinden başlayarak’ takımla ilgili bu gelişmeleri düzenleyeceği bir basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaşması gerekiyor.
Murat Sancak’ın basın mensuplarına verdiği ‘bu tür toplantıları belirli aralıklarla yapalım’ sözünün üzerinden de epey zaman geçmiş iken Sayın Sancak, Demirspor ile ilgili tüm kafa karışıklıklarını ortadan kaldırmakla mükellef diye düşünüyorum.
Ve bunu da Sayın Sancak’tan bekliyorum.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları