26 Ağustos 2024 - Pazartesi

ADANA'NIN TEPKİSİNİ ALMAMAK İSTEMİŞLER!

ADANA TEPKİ

Yazar - ÖZCAN ALADAĞ
Okuma Süresi: 3 dk.
26 okunma
ÖZCAN ALADAĞ

ÖZCAN ALADAĞ

ozcanaladag001@gmail.com - 05358268550
Google News

Şakirpaşa Havaalanı işlevsiz hale getirildi. Çukurova Havaalanı ise hizmete girdi. Çukurova Havaalanına yakın zamanda gittiniz mi bilemem ama ben yolcu almak için gittiğimde bitmeyen, her yerde sorun yaşanan bir havaalanını apar topar açmanın kime ne faydası olduğunu anlayamadım!

Havaalanı meselesinde yeni duyumlar alınca hayretler içinde kalıyorum. Bugün sizlerle İYİ Parti’nin halen Mersin Milletvekili olan ve bir dönem Tarsus’ta, bir dönem de Mersin’de MHP’den belediye başkanlığı yapan Burhanettin Kocamaz’ın Çukurova Havaalanı ile ilgili açıklamalarından bahsetmek istiyorum.

Sayın Kocamaz, kendisinin Tarsus Belediye Başkanı olduğu dönemde sahil şeridinin turizm alanı ilan edilmesi ve Mersin’e bir havaalanının yapılması fikrinin kendisinden doğduğunu, bunu ilk kez dönemin Devlet Bakanı Ayfer Yılmaz ile paylaştığını ve yatırım programlarına alındığını belirterek ‘Benim projem’ diye sahiplendi.

Kimin projesi olduğu ile ilgilenmiyorum. Benim ilgilendiğim Burhanettin Kocamaz’ın bu konuyla ilgili yaptığı şu açıklaması…

“Biz bu havaalanının adını Mersin veya Tarsus Havaalanı koymak istemedik. Sebebi de Adana halkının daha fazla tepkisini çekmemek istedik. Bunun içinde havaalanının adını Çukurova olarak koymak istedik!

Mersinliler ve Mersin’in yöneticileri de Adana halkından tepki geleceğini biliyor elbette. Bile bile yola çıktılar ve aslanlar gibi de başarılı oldular!

Tebrik etmek lazım…

El elden üstündür. Demek ki adamlar güçlü ve istediklerini yaptırıyorlar. Bugüne kadar Adana’dan Mersin’e taşınan sayısız değerlerin gitmesine Adana halkı seyirci kaldı, kalmaya da devam ediyor.

Sonra da 34 km yolu kat ederek el mecbur, ayaklar gardiyan misali kat etmek zorunda kalıyoruz.

Mersin’i tebrik ediyorum vallahi!

Söke söke aldılar havaalanı elimizden. Gelirler de Mersin’e gitti…

Biz hala spor karşılaşmalarında tribünlerde söylediğimiz şu sözü söylemeye devam edelim. ‘Zıpla, zıpla. Zıplamayan Mersinli olsun…’

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları