Karate Antrenörü Ercan Karalar Baba oldu

Esnek Hayat Spor Merkezi ‘nde başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Karate Antrenörü ve Milli Hakemi , Yetiş Haberci Gazetesi Spor Müdürü Ercan Karalar , baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Yaşam Yayın: 26 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 26.07.2022 12:02:21
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
259 okunma
Google News

Adana İli Sarıçam İlçesi  Osman Gazi Mahallesi’nde bulunan Esnek Hayat Spor Merkezi ‘nde başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Karate Antrenörü ve Milli Hakemi , Yetiş Haberci Gazetesi Spor Müdürü Ercan Karalar , baba olmanın mutluluğunu  yaşadı.  Ercan ve Sonay Karalar çiftinin Önceki  Adana Şehir Hastanesi’nde  bir kız evlatları dünyaya geldi. İpek isminin verildiği kız bebeğin dünyaya gelmesi ise Ercan ve Sonay Karalar çifti başta olmak üzere  sevenlerini mutlu etti. YETİŞ HABERCİ GAZETESİ ailesi olarak  kardeşimiz Ercan ve Eşi Sonay Karalar çiftine  hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.