Bayramda Yusuf Kanlı’dan Doğu Türkistan ve Gazze mesajı!

MHP Adana İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve büyük bir ilgi gören bayramlaşma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirilirken muhteşem bir kucaklaşmaya da sahne oldu.

Siyaset Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 16:07:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
188 okunma
Google News

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nda partili partisiz vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirilen bayramlaşma töreni yoğun ilgi gördü.

MUHTEŞEM BİR KUCAKLAŞMAYA SAHNE OLDU

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma programı muhteşem bir kucaklaşmaya sahne oldu. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, MHP MYK Üyeleri Mustafa İzgioğlu, Yeşim Akkaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy tek tek partililerin bayramlarını tebrik ettiler.

PROTOKOL TAM KADRO KATILDI

Bayramlaşma törenine İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanları, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan ve belediye meclis üyeleri de katıldılar. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, törenden önce 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonucuna dair değerlendirmelerde bulundu, elde edilen bilgileri paylaştı.

İL BAŞKANI YUSUF KANLI’NIN MESAJI…

Başkan Yusuf Kanlı, törenin ardından yaptığı açıklamada; bayramın, Doğu Türkistan ve Gazze başta olmak üzere Türk-İslam Dünyasında devam eden acı ve gözyaşının gölgesinde idrak edildiğini vurgulayarak, “Doğu Türkistan’da, Gazze’de, Yemen’de, Arakan’da, Keşmir’de, Türkmeneli’nde, Kırım’da ve diğer yerlerde yaşanan dramları unutmamız, soykırımlara kayıtsız kalmamız mümkün değil. Şu mübarek günlerde bile zulme devam eden zalimleri lanetliyoruz.” ifadesini kullandı.

“KARDEŞLİĞİMİZİN PEKİŞMESİNE VESİLE OLSUN”

Başkan Kanlı, “Bu vesileyle, başta aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum. Bayramın, gönül coğrafyamızın esenliğe kavuşmasına, birliğimizin, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.