KÜÇÜK RONYA’NIN DOĞUM GÜNÜ HEYECANI

Korkmaz Ailesi sevilen evladı Ronya’nın 7. Doğum gününü Adana’da sevenleriyle birlikte kutlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Yaşam Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 00:24:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
735 okunma
Google News

Özel Haber : HÜSEYİN YETİŞ

İsveç’in  Stockholm kentinde ikamet eden  Korkmaz ailesinin sevimli prenseslerinden Ronya Korkmaz  7 (Yedi) yaşına girmenin heyecan ve coşkusunu yaşadı. Serdar ve Hülya Korkmaz çiftinin en küçük evladı Ronya Korkmaz yeni yaşına ise  Annesi Hülya Korkmaz ile beraber  tatil için geldiği Adana’da Çukurova İlçesi Karslılar Mahallesi’nde ikamet eden  sevilen ve sayılan  iş adamı   Mahmut Kızılay ve  Saliha Kızılay’ın evinde girdi.

DOĞUM GÜNÜ PASTASININ MUMLARINI  ÜFLERKEN ETRAFINA GÜLÜCÜKLER SAÇTI

Doğum günü mumlarını çok sayıda aile bireylerin sevgi seline maruz kalarak , gülücükler saçarak  söndüren ve dilek tuttuğu gözlenen  Ronya Korkmaz’ın sevinci ise görülmeye değerdi. Kope Aşiretinin sevilen ,sayılan sözcüsü iş adamı dedesi Mahmut Kızılay ve ninesi Saliha Kızılay  başta olmak üzere  aile bireyleri Ronya Korkmaz’ın hediyelerini verirken ;  yeni yaşına girmesinin mutluluğuna ortak oldular.

İŞ İNSANI SERDAR KORKMAZ EVLADININ MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

İsveç’in  Stockholm  kentinde ikamet eden ve iş yoğunluğu nedeniyle Adana’ya gelemeyen İş insanı Serdar Korkmaz ise sosyal medya aracılığı ile kızı Ronya’nın doğum gününü kutladı. Yetiş Haberci Gazetesi  ailesi olarak sevimli prenses  Ronya Kormaz’ın doğum gününü kutlar sağlıklı ve mutluluk dolu nice  günler dileriz.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.