KAREV’DEN ANLAMLI İFTAR

Karate Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı iftarda bir araya geldi

Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 07:44:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 49 sn.
580 okunma
Google News

Ramazan ayı münasebetiyle Karate Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı (KAREV) tarafından gelenekselleşerek her yıl organizasyonu düzenlenen iftar organizasyonunda karate camiasının farklı illerinden hakem, antrenör ve idareciler bir araya geldi.

TAŞDEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan bazı davetliler ise “Coşkulu bir kalabalığın oluşturduğu iftar renkli görüntülere sahne oldu. Sohbet ederek bir arada bulunmak memnuniyetle karşılandı”dediler.

“AYDINLIK YARINLAR İÇİN YENİDEN FEDERASYON BAŞKANLIĞINA ADAYIM”

Bu güzel birlikteliğin sağlanmasında Karate Federasyonu Başkan Adayı Ercüment Taşdemir yaptığı konuşmada “Böylesine yoğun bir katılımdan dolayı herkese teşekkür ederim. Karate federasyonumuzun üzerindeki kara bulutları bertaraf edip aydınlık yarınlar için yeniden federasyon başkanlığına adayım” dedi ve katılımcılardan destek istedi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.