HATAY HASSA’DA RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Hatay İli Hassa Kaymakamı Osman Acar, Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak ve İlçe protokolü , çok sayıda vatandaşlar Hassa İlçesi’nde Ramazan Bayramı coşkunu yaşadı.

Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 17:03:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
1176 okunma
Google News

 

Haber : Hüseyin YETİŞ – Hayrettin Yeniçeri- Gökmen Oğur

 

Hatay İli Hassa Kaymakamı Osman Acar, Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak  ve İlçe protokolü   , çok sayıda vatandaşlar Hassa İlçesi’nde Ramazan Bayramı coşkunu yaşadı. Hassa İlçesi’nde bir çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek  bayramlaşan Hassa Kaymakamı Osman Acar,  burada yaptığı konuşmasında  Dostluk, barış ve huzur içinde, birlik-beraberlikle yaşamayı dilediğimiz bir Bayramı daha ulaşmamın mutluluğu ve sevincini yaşadıklarını ifade etti.

 

KAYMAKAM  OSMAN ACAR :  BAYRAMLARIN TOPLUMUMUZDA ÇOK ÖZEL VE ANLAMLI YERİ VARDIR”

Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen, örf ve adetleri ile sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı zamanların , toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bayram günleri olduğuna dikkat çeken Kaymakam Osman Acar, Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Bundan dolayı bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalı, başta yakınlarımız, akrabalarımız ve yakınımızdakiler olmak üzere, özellikle kimsesizler, yetimler, öksüzler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmeli, gönüllerini alarak yalnızlıklarını hissettirmemeliyiz.Bu bayram gününde canlarını ve sağlıklarını bu vatan ve bayrak için feda ve siper etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ile anıyorum. Şehitlerimizin aziz hatırasını her daim yaşatmak ve gazilerimize devletin vefasını göstermek başta gelen görevimizdir, diye düşünüyoruz ve inanıyoruz.Bu duygu ve düşüncelerimle bütün Hassa’lı hemşerilerimizin, Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık ve milletimiz için barışa, sevgiye, kardeşliğe,hayırlara vesile olmasını temenni eder, sevgi, saygı ve iyi dileklerimi sunarım.”dedi.

 

 BAŞKAN ÇOLAK :“ SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE NİCE MUTLU BAYRAMLAR GEÇİRMENİZİ DİLERİM”

Hassa Belediye Başkanı Selahattin Çolak ise konuşmasında  “Yüreklerin birbirine daha da yakın olduğu, dostlukların, kardeşliklerin pekiştiği bu mübarek günlerde, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim. Mevla sizlere güzel hizmetlere vesile olmamızı nasip eylesin. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.” diye konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.