ÖNTÜRK: HATAY’IMIZI KİRLİ ZİHNİYETTEN KURTARDIK

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, seçim zaferinin ardından hemşehrileriyle kucaklaşarak; “Hatay’ımızı el birliğiyle kirli zihniyetten kurtardık ve temiz ellere teslim etik” dedi.

Siyaset Yayın: 09 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 09.04.2024 08:36:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
413 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, seçim zaferinin ardından hemşehrileriyle kucaklaşarak; “Hatay’ımızı el birliğiyle kirli zihniyetten kurtardık ve temiz ellere teslim etik” dedi.

Binlerce vatandaş tarafından Türk bayrakları ve sloganlarla karşılanan Öntürk, zaferin kazanılmasında her daim yanında olan herkese teşekkür etti. Mazbatayı alır almaz Hatay’a hizmet etmeye başlayacaklarını kaydeden Öntürk; “Tıpkı 100 yıl önce atalarımızın yaptığı gibi bir olduk, beraber olduk. O gün şehri bağımsızlığına kavuşturdukları gibi bugün de kenti temiz ellere teslim ettiler. Partili partisiz her bölgeden, her dilden, her dinden Hataylı bugün kentine sahip çıktı. Mazbatamızı alır almaz kolları sıvıyoruz ve milletin hizmetkarı olmaya başlıyoruz. Özellikle kadın kolları teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ÜST ÜSTE İKİ SEÇİMDEN ZAFERLE AYRILDIK

İlk olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminden Hatay teşkilatları olarak zaferle ayrıldıklarını kaydeden Öntürk, 9 ay sonra da ikinci seçim zaferinden başarıyla çıktıklarını belirtti. Bu zaferi Cumhur İttifakı’nın tam kenetlenmesine bağlayan Öntürk konuşmasında; “Depremde hem MHP’nin, hem AK Parti’mizin binaları yıkılmıştı. İlk olarak çadırlarda Cumhurbaşkanımızı Hatay’dan lider çıkardık. 9 ay sonra da Hatay’ı bu iğrenç yönetimden kurtardık. STK’larımız, il başkanlarımız, milletvekillerimiz elbirliği ile bu tabloyu oluşturduk. Bu birlikteliği koruyarak kentimize hizmet edeceğiz. Bugün Hatay’ın bayramıdır. Bayramımız mübarek olsun. Bundan sonra mütevazilik, asil davranmak bize olacak inşallah. Maalesef nötr duranlar da oldu, aleyhe çalışanlar da partiyi terk edenler de oldu. Onları milletin takdirine bırakıyorum. Ülkücü kardeşlerime, AK Partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yalnızca koltuk için aramızda olanları da sizin takdirinize bırakıyorum. Yükümüzün ağırlığını biliyoruz. Allah’ın izniyle Hatay’ı ayağa kaldıracağız. Bunu yaparken adaletten şaşmayacağız. 15 yıldır belediyecilik yapmayıp sadece milletin kanını emenlerden Hatay’ı kurtardık. Kirli oyunlarla, akçeli işlerle ilgilenenlere karşı tarih yazdınız. Biz Cumhur İttifakı olarak yola çıktık. Yukarıda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri sayın Devlet Bahçeli. El ele omuz omuza ülkemiz için mücadele ediyor. Biz de burada et ve tırnak gibi birbirimize sarıldık. HBB’de 10 yıllık adaletsizliğe, vicdansızlığa son verdik. Her türlü kirli ilişkiler yapanların oyunlarını bozduk. Hatay’ını seven başkanlar, milletvekilleri, ilçe başkanları, teşkilat mensupları bir araya geldi. Allah hepsinden razı olsun. Listeye giremeyen, ancak dimdik arkamızda duran başkanlarımız vardı. Ayhan Yavuz’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.