DEMİR VE KARAYİĞİT AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Seyhan İlçesi Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Şehmus Demir’in kızı Ceyda Demir ; Karayiğit Ailesinin yakışıklı evladı Eyüp Karayiğit ile hayatını birleştirdi.

Yaşam Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 00:28:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
278 okunma
Google News

ÖZEL HABER : HÜSEYİN YETİŞ

Seyhan İlçesi Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Şehmus Demir ve eşi Remziye Demir  kız evladı Ceyda Demir’in mürvetini görmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Sevilen ve sayılan Hava ve Mahmut Karayiğit’in yakışıklı evladı Eyüp  Karayiğit ile dillere destan bir düğün töreni sonrası  hayatını  birleştiren Ceyda Demir’in düğün merasimi ise coşkulu geçti.

SEVENLERİ VE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Döşeme Mahallesi’nde bulunan Ergüzel düğün salonunda yapılan  düğün merasimine ;  Demir ve Karayiğit Aile  fertlerinin yanı sıra  bazı belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli  halaylar çekti.Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise genç çiflerin düğün  törenine çiçek göndererek mutluluklar diledi . Yetiş Haberci Gazetesi ailesi olarak Ceyda Demir  ve Eyüp Karayiğit  çiftine  bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

DEMİR VE KARAYİĞİT AİLELERİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Şehmus Demir  ise sosyal medya hesabından açıklama yaparak  ,”Demir ve Karayiğit aileleri olarak düğünümüze icabet eden mahalleli dostlarımıza, akrabalarımıza, meclis üyelerimize ,eş ve dostlarımıza saygı ve hürmetlerimizi sunar çok teşekkür ederiz.rabbim eksikliğinizi vermesin inşallah.darısı bekarlara inşallah” sözleriyle teşekkürlerini sundu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.